На сторінці компанії Xiaomi в Weibo з'явився запис, згідно з якою китайський виробник зробить “великий анонс” вже 3 січня. Поки що немає жодної інформації про те, чого чекати від Xiaomi. Передбачається, що компанія розповість про смартфоні Redmi Pro 2, який стане продовженням лінійки Redmi Pro. Таким чином китайський виробник зробить сюрприз фанатам, які очікували подібної презентації від Xiaomi.

В даний час відомо, що модель отримає чіпсет Snapdragon 675 з частотою 2 ГГц і графічним прискорювачем Adreno 612. Дозвіл одного з модулів основної камери може становити 48 Мп, що стала досить популярною фішкою серед виробників смартфонів, і вже кілька девайсів з такою ж камерою є на ринку. Xiaomi Redmi Pro 2 повинен поповнити середній ціновий сегмент, тому що його ціна складе 400 доларів. Смартфон буде досить дорогим, але і характеристики те будуть цілком непоганими, що дозволить слухати музику, дивитися фільми і спілкуватися з друзями в соціальних мережах без будь-яких затримок.

Нагадаємо, що китайська компанія Huawei заробила близько 100 мільярдів доларів за 2018 рік. На сьогоднішній день це чи не рекорд. Ці цифри звучать несподівано, адже девайси компанії заборонили на всій території США, так як уряд Штатів не довіряє китайській техніці, підозрюючи її в можливості шпигунства.

Популярні новини зараз
Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися
Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple випустила нову рекламу iPhone XR. Так, яблучна корпорація вміє дивувати, і в самому ролику було знято величезну кількість людей в різнокольорових костюмах. Судячи з усього, продажі iPhone XR йдуть не так добре, як хотілося б Apple.

Знай.uа писав, що експерти назвали дату смерті Sony PlayStation 4. Варто нагадати, що консоль вже застаріла, і виробники не можуть вичавити з неї красиву картинку, обмежуючись технічними можливостями пристрою. Так і геймери тепер не можуть насолодитися красивою картинкою. Судячи з усього консоль стане непотрібною вже у 2026 році, як раз через 13 років після виходу консолі на прилавках.