Однією з ключових тем обговорення на конференції Китай Global Mobile Partner Conference стали мережі п'ятого покоління. Під час заходу компанії Oppo, Xiaomi і Vivo представили прототипи своїх пристроїв з підтримкою 5G. Так, це перші в світі смартфони з підтримкою мережі п'ятого покоління, які з'являться на прилавках.

Зазначимо, Xiaomi раніше вже анонсувала Mi Mix 3 на базі Snapdragon 855 з 5G-модемом, а ось гаджет від Vivo вперше був представлений широкій публіці. Однак, Mi Mix 3 ще не з'явився на прилавках, так що у компанії зараз рівні шанси стати першим в світі виробником 5G-смартфонів.

Vivo оголосила про розробку 5G-версії флагманського NEX ще в серпні 2018 року, але тільки на China Mobile Global Partner Conference пристрій вперше вдалося побачити наживо. Судячи з усього, у компанії були деякі труднощі при створенні девайса з підтримкою мережі нового покоління. Так як це модифікована версія апарату, який вже вийшов, інженерам довелося переробити компонування всіх складових, щоб встановити всередині смартфона необхідні антени і інші елементи для роботи з 5G.

Популярні новини зараз
"Вони для мене - сцикуни": прикордонник, так ненавидить "ухилянтів", що купив собі квартиру та будинок Доведеться перебиватися з хліба на воду: яку пенсію дадуть при зарплаті 8000 грн Українцям у Німеччині роздадуть гроші: скільки отримають біженці Куб газу – по 15 грн, світло – 7,5 грн: українців обдеруть як липку
Показати ще

Про ціну поки нічого не відомо, але з 5G працюю тільки нові чіпи, так що девайс отримає саму нову начинку, і вона виявиться однією з топових на ринку. Відповідно, ціна буде просто захмарною.

Нагадаємо, що китайська компанія Huawei заробила близько 100 мільярдів доларів за 2018 рік. На сьогоднішній день це чи не рекорд. Ці цифри звучать несподівано, адже девайси компанії заборонили на всій території США, так як уряд Штатів не довіряє китайській техніці, підозрюючи її в можливості шпигунства.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple випустила нову рекламу iPhone XR. Так, яблучна корпорація вміє дивувати, і в самому ролику було знято величезну кількість людей в різнокольорових костюмах. Судячи з усього, продажі iPhone XR йдуть не так добре, як хотілося б Apple.

Знай.uа писав, що експерти назвали дату смерті Sony PlayStation 4. Варто нагадати, що консоль вже застаріла, і виробники не можуть вичавити з неї красиву картинку, обмежуючись технічними можливостями пристрою. Так і геймери тепер не можуть насолодитися красивою картинкою. Судячи з усього консоль стане непотрібною вже у 2026 році, як раз через 13 років після виходу консолі на прилавках.