3 січня 2018 року, компанія Google випустила нову ОС, а призначена вона для заміни Android. Причому компанія про це не повідомляла всьому світу, а зробила це цілком непомітно. Новітнє програмне забезпечення називається Fuchsia OS, а починаючи з сьогоднішнього дня встановити його на свої мобільні пристрої можуть певні люди, що працюють на корпорацію. Не виключено, що в майбутньому ця операційка стане повноцінною заміною Android, який сильно ускладнює роботу пошуковику через наявність проблем.

Як розповіли американські ЗМІ, які отримали подібні відомості від своїх джерел всередині Google, компанія збирається випустити на заміну Android вже в найближчі роки. Рекомендуємо купувати смартфон після виходу нової ОС, так як вона не буде працювати на деяких старих смартфонах. Повідомляється, що Fuchsia OS буде підтримувати всі додатки, створені для “зеленого робота”, але тільки такі, які були розроблені з використанням сучасних інструментів. Саме за рахунок такого кроку “пошуковий гігант” збирається в одну мить зробити своє нове популярним по всьому світу. Так, програми збережуться, але будуть плавно працювати на новій ОС.

Корпорація добра повідомила, що планує впровадити нову операційну вже в 2020-2021 роках на перші смартфони користувачів.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi приготувала новорічні подарунки для любителів ретро-стилю. Повідомляється, що китайський виробник планує випустити комплект нових гаджетів за доступною ціною. Серед іншого, в ньому є механічна клавіатура, мишка, лампа, і навіть калькулятор. Коштує все це близько 8 тисяч гривень, але компанія не планує продавати цей набір поза території Китаю.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що нова платформа Epic Games Store покладе край монополізму Google. Не секрет, що від Google Play Market бере близько 30 відсотків доходу розробників собі. Деякі вважають, що це занадто багато, і корпорація добра користується своїм становище. Однак, сервіс Epic Games Store покладе цьому край. Замість 30 відсотків, він буде брати лише 12, що безсумнівно переманить розробників і виробників додатків до себе.

Знай.uа писав, що експерти назвали найпопулярніший в світі iPhone. На диво, мова йде не про новинки iPhone XS Max і XS. Мова йде про старої моделі, яка підкорила серця користувачів.