Китайська корпорація збирається випустити нову модель, а називатися вона буде Xiaomi Pocophone F2. Не дивно, що компанія представить оновлення цієї лінійки, адже першу модель розкупили за лічені секунди. Приємна ціна і начинка топового флагмана не могли не зацікавити багатомільйонну публіку. 3 січня 2018 року, в мережу потрапило зображення смартфона Pocophone F2, який на ньому виглядають чудово.

Так, він виглядає цікавіше попередньої версії, яка отримала дуже дешевий вид. Але, така плата за низьку ціну. Інсайдер Бенджамін Гескин виклав у Мережу знімок майбутньої новинки. Як можна помітити, мобільний пристрій оснащений IPS-екраном з невеликим каплевидним вирізом під фронтальну камеру, а розмір рамки навколо дисплея зведений до мінімуму. Такий собі смартфон, який отримав всі тренди 2018 року. На тильній частині корпусу телефону знаходиться подвійна основна камера, а ще там можна побачити сканер відбитків пальців. Немає сумнівів, що сканер не запровадять під екран. Адже це дорого, що істотно позначилося б на підсумковою ціною девайса.

Повідомляється, що смартфон Xiaomi Pocophone F2 оснащений 6,39-дюймовим IPS-екраном з роздільною здатністю Full HD і співвідношенням сторін 19,5: 9, восьмиядерним процесором Qualcomm Snapdragon 855 з такою частотою 2,9 ГГц, графікою Adreno 640 і модемом X50, але без підтримки 5G. І хоча немає підтримки мережі нового покоління, для українців це чудова новина, адже 5G з'явиться на території нашої країни дуже нескоро, а переплачувати за непотрібні функції не доведеться.

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Судячи з усього, девайс покажуть світу вже на початку весни 2019 року, а ціна його буде близько 10-12 тис гривень.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi приготувала новорічні подарунки для любителів ретро-стилю. Повідомляється, що китайський виробник планує випустити комплект нових гаджетів за доступною ціною. Серед іншого, в ньому є механічна клавіатура, мишка, лампа, і навіть калькулятор. Коштує все це близько 8 тисяч гривень, але компанія не планує продавати цей набір поза території Китаю.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що нова платформа Epic Games Store покладе край монополізму Google. Не секрет, що від Google Play Market бере близько 30 відсотків доходу розробників собі. Деякі вважають, що це занадто багато, і корпорація добра користується своїм становище. Однак, сервіс Epic Games Store покладе цьому край. Замість 30 відсотків, він буде брати лише 12, що безсумнівно переманить розробників і виробників додатків до себе.

Знай.uа писав, що експерти назвали найпопулярніший в світі iPhone. На диво, мова йде не про новинки iPhone XS Max і XS. Мова йде про старої моделі, яка підкорила серця користувачів.