Бренд Honor опублікував зображення, яке свідчить про анонс першого смартфона компанії в 2019 році. Ним стане девайс середнього рівня Honor 8A. Судячи з усього, компанія приберегла флагмани вже на весну, а поки просто випустила оновлену модель лінійки середнього класу смартфонів.

Інформацію про характеристики цього пристрою вже розкрив Китайський центр сертифікації телекомунікаційного обладнання (TENAA).

Смартфон обладнаний 6,1-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю HD + (1560 × 720 точок). У верхній частині екрану передбачений невеликий виріз для фронтальної 8-мегапіксельної камери. Загалом, нічого дивно, та й ціна теж має бути цілком адекватною, адже в смартфоні не використано жодних передових технологій, таких як виріз в дисплеї, або ж топова камера з 5 об'єктивів.

"Серцем" новинки служить 8-ядерний процесор з тактовою частотою 2,3 ГГц. Висловлюються припущення, що Honor 8A отримає фірмовий чіп Kirin 710, який хоч і не найкращий на ринку, але забезпечить плавну роботу смартфона з будь-якими додатками. Об'єм оперативної пам'яті складає 3 ГБ, а місткість флеш-накопичувача – 32 або 64 ГБ. Крім того, передбачена можливість застосування microSD-карт для збільшення вбудованого сховища. І це правильний крок, адже 64 Гб пам'яті для смартфонів 2018-2019 року катастрофічно мало. Некоторіе програми вже займають близько 1 Гб пам'яті.

Популярні новини зараз
Медики з'ясували, що мастурбація покращує якість сну Українці вимагають вимикати світло: петиція набирає голосів Готуйте мішки для грошей та відкривайте валютні рахунки: на кого із знаків Зодіаку зваляться шалені гроші ще до кінця року Українцям у Німеччині роздадуть гроші: скільки отримають біженці
Показати ще

На задній панелі Honor 8A встановлена 13-мегапіксельна камера. За харчування смартфона відповідає акумуляторна батарея ємністю 3000 міліампер годин, чого цілком достатньо для такого процесора і екрану.

Дебют новинки відбудеться вже 8 січня. Смартфон буде поставлятися з операційною системою Android 9.0 Pie, яка буде доповнена фірмовою оболонкою EMUI 9. Про ціну поки нічого не відомо, але вона не буде перевищувати 400 доларів.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi приготувала новорічні подарунки для любителів ретро-стилю. Повідомляється, що китайський виробник планує випустити комплект нових гаджетів за доступною ціною. Серед іншого, в ньому є механічна клавіатура, мишка, лампа, і навіть калькулятор. Коштує все це близько 8 тисяч гривень, але компанія не планує продавати цей набір поза території Китаю.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що нова платформа Epic Games Store покладе край монополізму Google. Не секрет, що від Google Play Market бере близько 30 відсотків доходу розробників собі. Деякі вважають, що це занадто багато, і корпорація добра користується своїм становище. Однак, сервіс Epic Games Store покладе цьому край. Замість 30 відсотків, він буде брати лише 12, що безсумнівно переманить розробників і виробників додатків до себе.

Знай.uа писав, що експерти назвали найпопулярніший в світі iPhone. На диво, мова йде не про новинки iPhone XS Max і XS. Мова йде про старої моделі, яка підкорила серця користувачів.