Далекі від рекордних продажах iPhone і iPad не завадили пристроїв стати найпопулярнішими серед девайсів у передноворічний період. Під час зимових свят, продажі пристроїв збільшилися в три рази, у порівнянні зі звичайним днем.

Найбільш популярним пристроєм виявився 9,7-дюймовий iPad шостого покоління. І це не очевидно, адже коштує він дорожче iPhone, а по знижці його взяти можна дуже вигідно, чим і зайнялися фанати яблучної продукції.

Кількість активацій iPad в передноворічний тиждень зросла більш ніж на 200% порівняно з традиційними показниками. Наприклад, Amazon зробив знижку в 80-100 доларів на кожен планшет, так що пропустити такі знижки неможливо.

Популярні новини зараз
Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Не менш примітним представником списку лідерів за кількістю активацій став iPad mini 4, який обійшов за популярністю навіть 12,9-дюймовий iPad Pro. Варто зазначити, що планшет вже на ринку близько 3 років, і він має далеко не топовими на сьогоднішній день характеристиками.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi приготувала новорічні подарунки для любителів ретро-стилю. Повідомляється, що китайський виробник планує випустити комплект нових гаджетів за доступною ціною. Серед іншого, в ньому є механічна клавіатура, мишка, лампа, і навіть калькулятор. Коштує все це близько 8 тисяч гривень, але компанія не планує продавати цей набір поза території Китаю.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що нова платформа Epic Games Store покладе край монополізму Google. Не секрет, що від Google Play Market бере близько 30 відсотків доходу розробників собі. Деякі вважають, що це занадто багато, і корпорація добра користується своїм становище. Однак, сервіс Epic Games Store покладе цьому край. Замість 30 відсотків, він буде брати лише 12, що безсумнівно переманить розробників і виробників додатків до себе.

Знай.uа писав, що експерти назвали найпопулярніший в світі iPhone. На диво, мова йде не про новинки iPhone XS Max і XS. Мова йде про старої моделі, яка підкорила серця користувачів.