Телерадіостанція RBB повідомила, що в окремих випадках зловмисники отримали доступ до рахунків депутатів, банківськими дорученнями, даними кредитних карт і листуванні з родичами. Варто відзначити, що злом був цілеспрямований, адже незаконний доступ здійснювався тільки до даних депутатів.

Хакери виклали в мережу особисті дані сотень німецьких політиків з усіх представлених у Бундестазі партій. Про це повідомила в п'ятницю на своєму сайті телерадиостанция RBB.

Крім даних з банківських рахунків, витекли в інтернет і мобільні телефони, адреси політиків, а також частина внутрішньопартійного документообігу — заяви на участь у з'їздах, списки учасників і так далі. Деяким документам вже кілька років, але вони мають конфіденційність, як і решта, незважаючи на актуальність. В окремих випадках хакери змогли отримати доступ до особистих документів депутатів — рахунками, банківськими дорученнями, даними кредитних карт, листуванні з родичами.

Якусь систему в дії хакерів простежити не представляється можливим, викладені ті документи, які вдалося перехопити, йдеться в статті.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Раніше через цей аккаунт, у якого 16 тис. читачів, вже поширювалися закриті дані про німецьких знаменитостей, так що зломи відбуваються цілеспрямовано, і неодноразово.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi приготувала новорічні подарунки для любителів ретро-стилю. Повідомляється, що китайський виробник планує випустити комплект нових гаджетів за доступною ціною. Серед іншого, в ньому є механічна клавіатура, мишка, лампа, і навіть калькулятор. Коштує все це близько 8 тисяч гривень, але компанія не планує продавати цей набір поза території Китаю.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що нова платформа Epic Games Store покладе край монополізму Google. Не секрет, що від Google Play Market бере близько 30 відсотків доходу розробників собі. Деякі вважають, що це занадто багато, і корпорація добра користується своїм становище. Однак, сервіс Epic Games Store покладе цьому край. Замість 30 відсотків, він буде брати лише 12, що безсумнівно переманить розробників і виробників додатків до себе.

Знай.uа писав, що експерти назвали найпопулярніший в світі iPhone. На диво, мова йде не про новинки iPhone XS Max і XS. Мова йде про старої моделі, яка підкорила серця користувачів.