3 січня на момент закриття торгів на біржі NASDAQ акції компанії Apple впали в ціні на 9,96% і завершили торгову сесію на позначці 142,19 долара. Варто зазначити, що для компанії, чий капітал вже давно перевалив за 1 трлн доларів, це величезний удар.

Таким чином, капіталізація компанії зменшилася до 674,7 млрд доларів. Було відзначено, що цінні папери впали в ціні після того, як глава компанії Тім Кук звернувся до інвесторів.

Він заявив, що компанія переглянула свій прогноз за розмірами виручки на перший квартал року, так як продажі iPhone на розвиваючих ринках істотно сповільнилися. В першу чергу мова йде про китай. Однак, це не просто так. Відзначається, що китайські компанії почали бойкотувати після заборони судом продавати iPhone на території Китаю. Варто відзначити, що компанія Huawei заборонила своїм співробітникам користуватися яблучними гаджетами, і навіть пообіцяла штрафувати співробітників або звільнити, якщо ті користуються iPhone або iPad.

Популярні новини зараз
Росія готує нові удари: окупанти прагнуть змусити українців жити у страху щодня Медики з'ясували, що мастурбація покращує якість сну Школярам встановлять нові правила відвідування уроків: за що суворо каратимуть Доведеться перебиватися з хліба на воду: яку пенсію дадуть при зарплаті 8000 грн
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi приготувала новорічні подарунки для любителів ретро-стилю. Повідомляється, що китайський виробник планує випустити комплект нових гаджетів за доступною ціною. Серед іншого, в ньому є механічна клавіатура, мишка, лампа, і навіть калькулятор. Коштує все це близько 8 тисяч гривень, але компанія не планує продавати цей набір поза території Китаю.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що нова платформа Epic Games Store покладе край монополізму Google. Не секрет, що від Google Play Market бере близько 30 відсотків доходу розробників собі. Деякі вважають, що це занадто багато, і корпорація добра користується своїм становище. Однак, сервіс Epic Games Store покладе цьому край. Замість 30 відсотків, він буде брати лише 12, що безсумнівно переманить розробників і виробників додатків до себе.

Знай.uа писав, що експерти назвали найпопулярніший в світі iPhone. На диво, мова йде не про новинки iPhone XS Max і XS. Мова йде про старої моделі, яка підкорила серця користувачів.