Акції Facebook закрилися на $131.09 в останній торговий день року, втративши 25.7%. Капіталізація Facebook склала $376 наприкінці 2018-го, проти $513 млрд 2017-м.

Перший спад акцій почався в січні, після того, як компанія внесла зміни в новинну стрічку. Проте, мова може йти не тільки про зміни в стрічці. Компанія протягом року була в центрі скандалів за витік даних мільйонів користувачів, за що і поплатилася фінансовим станом.

Однак реальне зниження почалося в березні, коли стало відомо, що Cambridge Analytica отримала доступ до персональних даних більш ніж 100 млн користувачів соцмережі, які вплинули на результати виборів президента США. Після цього компанія втратила кілька мільярдів доларів, а деякі зірки і зовсім пішли з соцмережі, а за ними повторювали й мільйони користувачів.

Популярні новини зараз
Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi приготувала новорічні подарунки для любителів ретро-стилю. Повідомляється, що китайський виробник планує випустити комплект нових гаджетів за доступною ціною. Серед іншого, в ньому є механічна клавіатура, мишка, лампа, і навіть калькулятор. Коштує все це близько 8 тисяч гривень, але компанія не планує продавати цей набір поза території Китаю.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що нова платформа Epic Games Store покладе край монополізму Google. Не секрет, що від Google Play Market бере близько 30 відсотків доходу розробників собі. Деякі вважають, що це занадто багато, і корпорація добра користується своїм становище. Однак, сервіс Epic Games Store покладе цьому край. Замість 30 відсотків, він буде брати лише 12, що безсумнівно переманить розробників і виробників додатків до себе.

Знай.uа писав, що експерти назвали найпопулярніший в світі iPhone. На диво, мова йде не про новинки iPhone XS Max і XS. Мова йде про старої моделі, яка підкорила серця користувачів.