Флагманський смартфон LG G8 може не отримати традиційних динаміків. Якщо вірити чуткам, то пристрій отримає "акустичний екран". Це один з перших смартфонів, який може обзавестися такою технологією. Варто відзначити, що динаміків в девайсі теж не буде, що дозволить зробити смартфон дешевше.

Мова йде про технології Sound on Display, яка передбачає генерацію звуку за рахунок вібрацій екрану. Сама система досить складна, і тільки зараз вона готова з'явиться в гаджетах, які представлять публіці. Спостерігачі кажуть, що система Sound on Display дозволяє отримувати досить чистий і гучний звук, не впливаючи при цьому на характеристики дисплея. Однак, система працювати при розбитому екрані - невідомо. Якщо не зможе - це величезний мінус, адже заміна такого екрану обійдеться дуже дорого.

За чутками, анонс смартфона LG G8 відбудеться в кінці поточного кварталу. Екран новинки нібито буде забезпечений каплевидным вирізом у верхній частині.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче
Показати ще

Крім того, пристрою приписують наявність 3D-камери. Однак підтримка мобільних мереж п'ятого покоління (5G) для апарату не передбачена.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi приготувала новорічні подарунки для любителів ретро-стилю. Повідомляється, що китайський виробник планує випустити комплект нових гаджетів за доступною ціною. Серед іншого, в ньому є механічна клавіатура, мишка, лампа, і навіть калькулятор. Коштує все це близько 8 тисяч гривень, але компанія не планує продавати цей набір поза території Китаю.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що нова платформа Epic Games Store покладе край монополізму Google. Не секрет, що від Google Play Market бере близько 30 відсотків доходу розробників собі. Деякі вважають, що це занадто багато, і корпорація добра користується своїм становище. Однак, сервіс Epic Games Store покладе цьому край. Замість 30 відсотків, він буде брати лише 12, що безсумнівно переманить розробників і виробників додатків до себе.

Знай.uа писав, що експерти назвали найпопулярніший в світі iPhone. На диво, мова йде не про новинки iPhone XS Max і XS. Мова йде про старої моделі, яка підкорила серця користувачів.