Прийнято вважати, що у геймерів немає більше хобі, крім як грати в черговий шутер, розвалившись на дивані. Проте, один з геймерів вирішив зруйнувати цей несправедливий стереотип.

У користувача Mako Mod незвичайне захоплення: він бере звичайні консолі і перетворює їх на витвори мистецтва. Одне з останніх творінь дизайнера – це PS4 Pro, оформлена в дусі Marvel's Spider-Man. Так, кастомний версія від цього геймера сильно відрізняється від стокової, яку можна в будь-якому магазині придбати. Пристрій знаходиться в повністю робочому стані, але при цьому зовсім не схоже на приставку – це, швидше, фігурка зразок тих, що люблять збирати колекціонери. Важко припустити, скільки часу і зусиль він витратив, щоб перетворити консоль в цілу будівлю в зменшеному вигляді.

Для незвичайного експоната геймер створив понад 1500 мініатюрних цеглин і вручну розфарбував всі деталі. Результат праці виставили на Ebay, і в підсумку товар знайшов свого господаря: незвичайна PlayStation пішла з аукціону за 2247 доларів (близько 61500 гривень). Можна помітити, що незвичайне захоплення геймера може приносити непогані гроші.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi приготувала новорічні подарунки для любителів ретро-стилю. Повідомляється, що китайський виробник планує випустити комплект нових гаджетів за доступною ціною. Серед іншого, в ньому є механічна клавіатура, мишка, лампа, і навіть калькулятор. Коштує все це близько 8 тисяч гривень, але компанія не планує продавати цей набір поза території Китаю.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що нова платформа Epic Games Store покладе край монополізму Google. Не секрет, що від Google Play Market бере близько 30 відсотків доходу розробників собі. Деякі вважають, що це занадто багато, і корпорація добра користується своїм становище. Однак, сервіс Epic Games Store покладе цьому край. Замість 30 відсотків, він буде брати лише 12, що безсумнівно переманить розробників і виробників додатків до себе.

Знай.uа писав, що експерти назвали найпопулярніший в світі iPhone. На диво, мова йде не про новинки iPhone XS Max і XS. Мова йде про старої моделі, яка підкорила серця користувачів.