Ось уже більше трьох років компанія Microsoft робить все можливе задля того, щоб зробити операційну систему Windows 10 як можна більш популярною по всьому світу, і хоча користувачі вже “поховали” вінду, адже вона дуже тупить, лагает, і не виконує навіть банальні функції, розробники продовжують його покращувати. 6 січня 2019 року, Microsoft випустив оновлення, яке дозволяє налаштувати комп'ютер під себе, щоб він раптом не почав оновлюватися в самий невідповідний момент.

З самого релізу Windows 10 американська корпорація Microsoft робить все можливе заради того, щоб нав'язувати всім користувачам установку нових оновлень, а відмовлятися від них за допомогою спеціального ПО заборонено ліцензійною угодою, нехай дуже багато його і порушують. До речі, поки що оновлення скачати може далеко не кожен, але інсайдери повідомляють, що оновлення системи тепер можна перенести на цілих 7 днів. Це чудова новина, адже тепер вінда не буде оновлюватися під час роботи.

Щоб отримати доступ до нової можливості необхідно відкрити розділ “Налаштування”, після чого відвідати меню “Оновлення і безпека”, а слідом за цим перейти в “Центр оновлення Windows”. І вже в цьому відділі налаштувань буде можливість відкласти оновлення на 7 днів, що не може не радувати. Тепер про оновлення можна забути на цілий тиждень.

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi представила новий девайс, який порадує всіх користувачів смартфонів. Девайс є і бездротовим зарядним пристроєм, і зовнішнім акумулятором одночасно, що дозволить забути про розетці раз і назавжди. За новинку доведеться заплатити близько 23 доларів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що акції корпорації Facebook закрилися вартістю 131 долар. Зазначається, що через зниження вартості, компанія втратила 25% свого капіталу. Немає сумнівів, що 2018 рік був чи не найгіршим серед всіх. І це цілком логічно, враховуючи, що компанія потрапляла у скандали з витоком даних сотень мільйонів користувачів, викликавши загальне недовіру до себе.

Знай.uа писав, що нові смартфони від LG отримають незвичайну функцію. Варто відзначити, що смартфони позбудуться динаміків, а звук буде відтворювати їх дисплей. Це перші в світі смартфони з такою технологією.