Стів Хеммерстоффер у партнерстві з 91Mobiles підготував рендер флагмана Huawei P30 і повідомив ряд передбачуваних характеристик. За даними видання, смартфон отримає 6-дюймовий дисплей з каплевидным вирізом і роздільною здатністю 1080 × 2340. Досить великий екран, ну а виріз не буде псувати зовнішній вигляд смартфона з-за форми краплі.

Виступ під екраном зменшиться, позбудеться логотипу та сканера відбитків пальців. Швидше за все, сканер розпізнавання відбитків вмонтують в екран. Тепер і цей гаджет обзаведеться довгоочікуваної функцією, ну а логотип під екраном був, як мінімум, недоречним.

Корпус флагмана буде скляним з градієнтним переливом. Основна камера потрійна: 40 Мп – основний об'єктив, 20 Мп – ширококутний і 5 Мп – телеоб'єктив. Розташування об'єктивів вертикальне. Фронтальна камера з роздільною здатністю 24 Мп. Цілком можливо, що цей девайс стане чи не першим пристроєм з роздільною здатністю 65 мп.

Популярні новини зараз
Доведеться перебиватися з хліба на воду: яку пенсію дадуть при зарплаті 8000 грн Українцям у Німеччині роздадуть гроші: скільки отримають біженці Куб газу – по 15 грн, світло – 7,5 грн: українців обдеруть як липку "Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони
Показати ще

Ще одна особливість – роз'єм для навушників mini-jack, його залишать і розташують внизу. Акумулятор ємністю 4000 маг з підтримкою швидкої зарядки.

Анонс Huawei і P30 P30 Pro очікується в кінці березня-початку квітня. Можливо, новинку покажуть раніше – на виставці MWC 2019 кінці лютого.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi представила новий девайс, який порадує всіх користувачів смартфонів. Девайс є і бездротовим зарядним пристроєм, і зовнішнім акумулятором одночасно, що дозволить забути про розетці раз і назавжди. За новинку доведеться заплатити близько 23 доларів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що акції корпорації Facebook закрилися вартістю 131 долар. Зазначається, що через зниження вартості, компанія втратила 25% свого капіталу. Немає сумнівів, що 2018 рік був чи не найгіршим серед всіх. І це цілком логічно, враховуючи, що компанія потрапляла у скандали з витоком даних сотень мільйонів користувачів, викликавши загальне недовіру до себе.

Знай.uа писав, що нові смартфони від LG отримають незвичайну функцію. Варто відзначити, що смартфони позбудуться динаміків, а звук буде відтворювати їх дисплей. Це перші в світі смартфони з такою технологією.