Приблизно рік тому проти Apple був поданий колективний позов через уразливості Meltdown і Spectre, виявлені в процесорах мобільних пристроїв компанії. Як відомо, ці процесори розроблені Apple на основі архітектури ARM, чим і зумовлена наявність вразливостей., що зловмисники могли віддалено зламувати девайси, а також отримувати особисту інформацію власника смартфона. Варто відзначити, що на гачку у хакером міг опинитися кожен. Позов був поданий у Сан-Хосе, штат Каліфорнія.

На цьому тижні суд Сан-Хосе розглянув клопотання відповідача про відхилення всіх претензій позивачів у зв'язку з відсутністю правоздатності та неподанням доказів того, що їм було заподіяно шкоду. За підсумками розгляду суд припинив справу проти Apple. Яблучна корпорація далеко не перший раз з'являється в суді, і на цей раз справа вдалося виграти. Однак, боротьба між компанії і Qualcomm триває, і iPhone вже заборонили продавати в Китаї, а також у Німеччині.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi представила новий девайс, який порадує всіх користувачів смартфонів. Девайс є і бездротовим зарядним пристроєм, і зовнішнім акумулятором одночасно, що дозволить забути про розетці раз і назавжди. За новинку доведеться заплатити близько 23 доларів.

Популярні новини зараз
Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що акції корпорації Facebook закрилися вартістю 131 долар. Зазначається, що через зниження вартості, компанія втратила 25% свого капіталу. Немає сумнівів, що 2018 рік був чи не найгіршим серед всіх. І це цілком логічно, враховуючи, що компанія потрапляла у скандали з витоком даних сотень мільйонів користувачів, викликавши загальне недовіру до себе.

Знай.uа писав, що нові смартфони від LG отримають незвичайну функцію. Варто відзначити, що смартфони позбудуться динаміків, а звук буде відтворювати їх дисплей. Це перші в світі смартфони з такою технологією.