Китайські компанії збираються штрафувати своїх працівників за використання продукції компанії iPhone. До речі, вже є випадки, коли за яблучні смартфони штрафували співробітників китайської корпорації. Це було в компанії Huawei, яка є чи не головним конкурентом на ринку смартфонів.

Нагадаємо, що з кожним роком активізується конкуренція між США і Китаєм в області технологій. Спочатку в хід пішли заборони і санкції, а потім почалося і впливу на громадян. Китай у цьому протистоянні перейшов до більш активних дій. Деякі підприємства вирішили відкрито ігнорувати компанію Apple. Тепер же навіть користуватися девайсами популярних брендів не можна. Компанія може понизити в посаді, або навіть звільнити працівника за нехтування правил.

Інші компанії вирішили заохочувати працівників, які набувають телефон компанії Huawei. Наприклад, вони можуть компенсувати вартість двох смартфонів даного виробника. Керівники готові на багато що, щоб виграти це протистояння операційних систем і компаній, тим самим змусивши Apple втратити величезну суму грошей.

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi представила новий девайс, який порадує всіх користувачів смартфонів. Девайс є і бездротовим зарядним пристроєм, і зовнішнім акумулятором одночасно, що дозволить забути про розетці раз і назавжди. За новинку доведеться заплатити близько 23 доларів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що акції корпорації Facebook закрилися вартістю 131 долар. Зазначається, що через зниження вартості, компанія втратила 25% свого капіталу. Немає сумнівів, що 2018 рік був чи не найгіршим серед всіх. І це цілком логічно, враховуючи, що компанія потрапляла у скандали з витоком даних сотень мільйонів користувачів, викликавши загальне недовіру до себе.

Знай.uа писав, що нові смартфони від LG отримають незвичайну функцію. Варто відзначити, що смартфони позбудуться динаміків, а звук буде відтворювати їх дисплей. Це перші в світі смартфони з такою технологією.