Компанія Samsung вмонтує в нову лінійку смарт-телевізорів підтримку сервісів iTunes Movies, iTunes TV Shows і AirPlay 2. Вони також будуть доступні на вже випущених моделях після оновлення прошивки. На диво, функціонал від Apple з'явиться в телевізорах головного конкурента компанії. Швидше за все, це піде на користь обом компанія. Samsung зможе збільшити можливості своєї продукції, а Apple зможе прорекламувати свої функції, які є і власних пристроях.

AirPlay 2 з'явиться на телевізорах Samsung в 190 країнах світу, а iTunes Movies і iTunes TV Shows більш ніж в 100 країнах.

Підтримка AirPlay 2 дозволить виводити з пристроїв Apple на телевізори Samsung відео, фотографії, музику і подкасти. У iTunes Movies і iTunes TV Shows користувачі можуть купувати або брати в оренду фільми, серіали і телевізійні шоу. Загалом все, що можна робити з телевізора від Apple, але тепер і Samsung. Однак, телевізори корейського гіганта не будуть оснащені голосовим помічником Siri, власником якого є Apple.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi представила новий девайс, який порадує всіх користувачів смартфонів. Девайс є і бездротовим зарядним пристроєм, і зовнішнім акумулятором одночасно, що дозволить забути про розетці раз і назавжди. За новинку доведеться заплатити близько 23 доларів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що акції корпорації Facebook закрилися вартістю 131 долар. Зазначається, що через зниження вартості, компанія втратила 25% свого капіталу. Немає сумнівів, що 2018 рік був чи не найгіршим серед всіх. І це цілком логічно, враховуючи, що компанія потрапляла у скандали з витоком даних сотень мільйонів користувачів, викликавши загальне недовіру до себе.

Знай.uа писав, що нові смартфони від LG отримають незвичайну функцію. Варто відзначити, що смартфони позбудуться динаміків, а звук буде відтворювати їх дисплей. Це перші в світі смартфони з такою технологією.