Новий смартфон від Samsung отримає непогані характеристики, а назву він отримає M30. Девайс отримає широкоформатний дисплей з каплевидным вирізом (Infinity-U), роздільною здатністю Full HD+ діагоналлю 6.38 дюймів. Однак, виріз на екрані не зіпсує його внений вид з-за каплевидної форми.

Про це повідомляє Hyser.

Згідно джерелу, новинку оснастять енергоємним акумулятором на 5000 маг, чого більш ніж достатньо, як для сучасного смартфона. Заряду вистачить на цілий день інтенсивного використання апарату.

Крім цього, смартфон буде мати потрійну основну камеру на 13 Мп + 5 Мп + 5 Мп, а от фронтальна камера буде одинарної на 16 Мп. Іншими словами, девайс отримав всі тренди 2018 року, як і очікувалося. Але це не так сильно позначиться на ціні, адже корейський гігант створив модельний ряд M з ухилом на бюджетні смартфони, і девайси середнього цінового сегмента.

Популярні новини зараз
Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації Бандитський Львів: хто такий Богдан Копитко, авто якого підірвали і розстріляли невідомі Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць
Показати ще

Якщо вірити попереднім витоками, Galaxy M30 також отримає процесор Exynos 7885, 4 ГБ ОЗУ і 64/128 ГБ ПЗУ. З коробки апарат буде працювати на Android 8.1 Oreo.

Samsung Galaxy M30 повинні анонсувати разом з Galaxy М10 і Galaxy М20 вже в цьому місяці.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi представила новий девайс, який порадує всіх користувачів смартфонів. Девайс є і бездротовим зарядним пристроєм, і зовнішнім акумулятором одночасно, що дозволить забути про розетці раз і назавжди. За новинку доведеться заплатити близько 23 доларів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що акції корпорації Facebook закрилися вартістю 131 долар. Зазначається, що через зниження вартості, компанія втратила 25% свого капіталу. Немає сумнівів, що 2018 рік був чи не найгіршим серед всіх. І це цілком логічно, враховуючи, що компанія потрапляла у скандали з витоком даних сотень мільйонів користувачів, викликавши загальне недовіру до себе.

Знай.uа писав, що нові смартфони від LG отримають незвичайну функцію. Варто відзначити, що смартфони позбудуться динаміків, а звук буде відтворювати їх дисплей. Це перші в світі смартфони з такою технологією.