Компанія Apple щорічно оновлює смартфони iPhone. Не дивно, що в Мережі з'явилися чутки, що стосуються моделі цього року. Очікується, що новинка буде дуже схожа на попередника, але будуть і деякі важливі відмінності. Ці зміни допоможуть позбутися від розривів між смартфонами на iOS і Android.

Смартфонів Apple iPhone зразка 2019 року приписують наявність роз'єму USB-C.

За словами віце-президента і головного аналітика компанії Atherton Research, iPhone зразка 2019 року отримає роз'єм USB-C і сканер Touch ID, вбудований дисплей. І це не дивно, адже єдиний стандарт зможе допомогти заощадити компанії на виробництві нових пристроїв, які і без цього дуже дорогі. До того ж, власникам нових iPhone більше не доведеться возитися з проводами Lightning, які досить важко придбати.

Популярні новини зараз
Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Наявність USB-C розширить вибір аксесуарів, оскільки передбачається, що з апаратом будуть сумісні сторонні виробу, а не тільки фірмові пристрої Apple.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi представила новий девайс, який порадує всіх користувачів смартфонів. Девайс є і бездротовим зарядним пристроєм, і зовнішнім акумулятором одночасно, що дозволить забути про розетці раз і назавжди. За новинку доведеться заплатити близько 23 доларів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що акції корпорації Facebook закрилися вартістю 131 долар. Зазначається, що через зниження вартості, компанія втратила 25% свого капіталу. Немає сумнівів, що 2018 рік був чи не найгіршим серед всіх. І це цілком логічно, враховуючи, що компанія потрапляла у скандали з витоком даних сотень мільйонів користувачів, викликавши загальне недовіру до себе.

Знай.uа писав, що нові смартфони від LG отримають незвичайну функцію. Варто відзначити, що смартфони позбудуться динаміків, а звук буде відтворювати їх дисплей. Це перші в світі смартфони з такою технологією.