Не секрет, що всі смартфони Xiaomi працюють не на чистому Android від Google. Компанія створила свою кастомний прошивку, яка за кілька років отримала назву MIUI 11, до якої буде оновлено більше 30 моделей мобільних пристроїв, випущених на ринок переважно в останні роки. Як і очікується, нове ПО привнесе кілька нових фішок, але одна з них просто шокувала користувачів.

Як відомо, розробники нових прошивок для смартфонів Xiaomi завжди дивляться на те, які нововведення у своє програмне забезпечення додає сама Google. І хоча анонс цієї функції зробили тільки на травень 2019 року, китайський виробник смартфонів готовий представити прошивку вже сьогодні, що дасть перевагу власникам Xiaomi.

Темний режим змінить інтерфейс прошивки MIUI 11 до невпізнання, тому як всі світлі кольори перетворяться в темні, і навпаки. Це допоможе зняти напругу очей при використанні смартфона в темний час доби.

Популярні новини зараз
ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Нагадаємо, що мільйони користувачів месенджера WhatsApp в небезпеці. Повідомляється, що хакери придумали нову хитрість, щоб незаконно отримати доступ до особистих даних користувачів. Наприклад, вони створили додаток Winamp Gold, яке нібито є покращеною версією звичайного застосування, і дає кілька переваг користувачам. Однак, після скачування, пристрій завантажується шкідливий код.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що в нових iPad Pro 2018 року знову знайшли величезний недолік. Тепер компанія не викрутиться.Повідомляється, що після того, як на екран пристрою наклеїти захисну плівку, чутливість дисплея помітно падає, роблячи роботу з планшетом просто неможливим. Це вплине на продажі планшетів, адже вартість девайса близько 40 тисяч гривень.

Знай.uа писав, що Android Q отримає темний режим інтерфейсу. Нарешті, компанія почула прохання користувачів. Виходу цієї нової функції варто очікувати вже в травні 2019 року.