Компанія Sony ось вже багато років займається випуском на ринок ігрових приставок, а точно такими ж речами займаються Microsoft і Nintendo. І всі вони боролися за право краще консолі в світі. Однак, це вирішила змінити компані Slightly Mad Studios. 7 січня 2019 року, показала свою майбутню ігрову приставку під назвою Mad Box, яка у всьому перевершує Sony PlayStation 5.

Крім того, що консоль здатна видавати плавну картинку в дозволі 4K, вона має синхронізацію з шоломами віртуальної реальності, що піде їй тільки на плюс, і дозволить заощадити власникам купу грошей.

Керівництво Slightly Mad Studios вирішила викласти в мережу зображення, які проливають світло на зовнішній вигляд консолі Mad Box. Як можна легко помітити, приставка виглядає просто неймовірно. Сама по собі вона виглядає як мінімум футуристично.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Встановити консоль користувачі зможуть як горизонтально, так і вертикально. Яке саме охолодження використовується в новинці – не уточнюється. До речі, про дату презентації поки нічого не повідомляється, що аналітики прогнозують, що ми побачимо консоль в найближчі 2-3 місяці, ну а ціна її буде явно більше 1000 доларів.

Нагадаємо, що мільйони користувачів месенджера WhatsApp в небезпеці. Повідомляється, що хакери придумали нову хитрість, щоб незаконно отримати доступ до особистих даних користувачів. Наприклад, вони створили додаток Winamp Gold, яке нібито є покращеною версією звичайного застосування, і дає кілька переваг користувачам. Однак, після скачування, пристрій завантажується шкідливий код.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що в нових iPad Pro 2018 року знову знайшли величезний недолік. Тепер компанія не викрутиться.Повідомляється, що після того, як на екран пристрою наклеїти захисну плівку, чутливість дисплея помітно падає, роблячи роботу з планшетом просто неможливим. Це вплине на продажі планшетів, адже вартість девайса близько 40 тисяч гривень.

Знай.uа писав, що Android Q отримає темний режим інтерфейсу. Нарешті, компанія почула прохання користувачів. Виходу цієї нової функції варто очікувати вже в травні 2019 року.