Судячи з усього, до офіційної презентації смартфона Xiaomi Redmi Note 7 залишилося всього кілька днів, тому як, 7 січня 2018 року, виробник виклав в мережу зображення майбутньої новинки, на якому його можна побачити одразу у трьох кольорах. До речі, сама забарвлення досить незвичайна, і так навіть краще. Користувачам вже набридли чорні і білі смартфони, так що треба якось виділятися з натовпу.

У цього самого дисплея зверху буде схожий на краплю виріз під фронтальну камеру, але він не зіпсує зовнішній вигляд смартфона. На тильній частині мобільного пристрою знаходяться подвійна основна камера і сканер відбитків пальців. Інсайдери стверджують, що девайс отримає цілих 48 мп-камеру, що не може не радувати любителів фотографувати.

Швидше за все, офіційна презентація телефону відбудеться вже 10 січня в Китаї, тобто буквально на днях. До речі, ціна девайса всього лише 250 доларів, що робить його бюджетних смартфоном, але з непоганими характеристиками. Враховуючи його зовнішній вигляд, можна сміливо сказати, що він ідеальний варіант для активних користувачів.

Популярні новини зараз
Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

Нагадаємо, що мільйони користувачів месенджера WhatsApp в небезпеці. Повідомляється, що хакери придумали нову хитрість, щоб незаконно отримати доступ до особистих даних користувачів. Наприклад, вони створили додаток Winamp Gold, яке нібито є покращеною версією звичайного застосування, і дає кілька переваг користувачам. Однак, після скачування, пристрій завантажується шкідливий код.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що в нових iPad Pro 2018 року знову знайшли величезний недолік. Тепер компанія не викрутиться.Повідомляється, що після того, як на екран пристрою наклеїти захисну плівку, чутливість дисплея помітно падає, роблячи роботу з планшетом просто неможливим. Це вплине на продажі планшетів, адже вартість девайса близько 40 тисяч гривень.

Знай.uа писав, що Android Q отримає темний режим інтерфейсу. Нарешті, компанія почула прохання користувачів. Виходу цієї нової функції варто очікувати вже в травні 2019 року.