В базі даних TENAA з'явилася інформація про поки не представлений офіційно смартфон Xiaomi з кодовою назвою M1901F7C. Зображення, які опублікували на сайті регулятора, свідчать про те, що новинка вийде під брендом Redmi. Не виключено, що девайс вийде саме під брендом Redmi, а не як модельний ряд від Xiaomi. Це може означати, що компанія зможемо випускати флагманські новинки, а не просто бюджетні моделі середніх смартфонів.

Повністю технічні характеристики смартфона поки не розкриваються. Відомо, що він оснащений 6,3-дюймовим дисплеєм. У верхній частині екрану є виріз для фронтальної камери, але він не зіпсує зовнішній вигляд девайса, враховуючи його величезний екран.

У тильній частині корпусу розташовується подвійна камера, оптичні модулі якої встановлені по вертикалі у верхньому лівому кутку. Крім того, ззаду розміщений сканер відбитків пальців, що натякає на те, що девайс не стане флагманським, а ціна його буде не перевищувати 400 доларів.

Ходять чутки, що смартфон може бути обладнаний процесором Qualcomm Snapdragon 675. Так, він хоч і не топовий, але здатний плавно працювати навіть з величезними і вимогливими додатками.

Популярні новини зараз
Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним" Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Ймовірно, новинку представлять вже в найближчий час, проте точна дата поки не повідомляється.

Нагадаємо, що мільйони користувачів месенджера WhatsApp в небезпеці. Повідомляється, що хакери придумали нову хитрість, щоб незаконно отримати доступ до особистих даних користувачів. Наприклад, вони створили додаток Winamp Gold, яке нібито є покращеною версією звичайного застосування, і дає кілька переваг користувачам. Однак, після скачування, пристрій завантажується шкідливий код.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що в нових iPad Pro 2018 року знову знайшли величезний недолік. Тепер компанія не викрутиться.Повідомляється, що після того, як на екран пристрою наклеїти захисну плівку, чутливість дисплея помітно падає, роблячи роботу з планшетом просто неможливим. Це вплине на продажі планшетів, адже вартість девайса близько 40 тисяч гривень.

Знай.uа писав, що Android Q отримає темний режим інтерфейсу. Нарешті, компанія почула прохання користувачів. Виходу цієї нової функції варто очікувати вже в травні 2019 року.