Корпорація Google у січні 2019 року розповіла, коли чекати появи темної темі Android на смартфонах. Варто відзначити, що впроваджувати цю функцію у вже існуючі смартфони просто немає сенсу, так що компанія випадково вказала дати виходу нової версії Android 10.0 Q, завдяки чому всі додатки, які будуть з ним сумісними, зможуть за розкладом міняти колір інтерфейсу зі світлого на темний. Це допоможе знизити навантаження на очі, а заряд смартфона буде витрачатися набагато повільніше.

Повідомляється, що операційна система Android 10.0 Q буде офіційно представлена публіці в травні 2019 року, а відбудеться це в рамках спеціального заходу для розробників, точні терміни якого поки не розкриваються, але воно повинно пройти у першій половині травні. Ну а завантажити і випробувати зможуть відразу ж після презентації учасники бета-тесту, так що і ми теж дізнаємося про всі нововведення.

Що ж стосується термінів релізу фінальної версії Android 10.0 Q, то з ними все відчутно простіше. До речі, реліз нової версії Android запланований на серпень, щоб тестери встигли знайти всі баги і помилки, які виправлять до початку продажів.

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Нагадаємо, що мільйони користувачів месенджера WhatsApp в небезпеці. Повідомляється, що хакери придумали нову хитрість, щоб незаконно отримати доступ до особистих даних користувачів. Наприклад, вони створили додаток Winamp Gold, яке нібито є покращеною версією звичайного застосування, і дає кілька переваг користувачам. Однак, після скачування, пристрій завантажується шкідливий код.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що в нових iPad Pro 2018 року знову знайшли величезний недолік. Тепер компанія не викрутиться.Повідомляється, що після того, як на екран пристрою наклеїти захисну плівку, чутливість дисплея помітно падає, роблячи роботу з планшетом просто неможливим. Це вплине на продажі планшетів, адже вартість девайса близько 40 тисяч гривень.

Знай.uа писав, що Android Q отримає темний режим інтерфейсу. Нарешті, компанія почула прохання користувачів. Виходу цієї нової функції варто очікувати вже в травні 2019 року.