Компанія Amazon стала найбільшою компанією у світі з ринковою капіталізацією в 796 мільярдів доларів, повідомляє The Wall Street Journal. Варто зазначити, що на тлі скандалів Apple, Facebook і інших гігантів, які зливали дані користувачів стороннім особам, або ж порушували патенти, компанія зуміла вирватися в лідери по капіталізації. Приміром, акції Apple впали на 12%, що призвело до величезних грошових втрат.

Вартість акцій Amazon в ході торгів 7 січня подорожчали на 3% до 1629,51 долара, повідомляє Associated Press. Тепер же Apple, Facebook, Microsoft і Google позаду.

На другому місці знаходиться Microsoft з капіталізацією 783 мільярда доларів, на третьому — холдинг Alphabet (материнська компанія Google) з 748 мільярдами доларів. Компанія Apple стала четвертою з капіталізацією 702 мільярда доларів. Варто відзначити, що за 2018 рік акції цих компаній знизилися у вартості, що і вплинуло на результат.

Apple в серпні 2018 року стала першою в історії американської компанією, капіталізація якої перевищив один трильйон доларів. Amazon у вересні стала другою компанією, досягла позначки в трильйон доларів.

Популярні новини зараз
Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Нагадаємо, що мільйони користувачів месенджера WhatsApp в небезпеці. Повідомляється, що хакери придумали нову хитрість, щоб незаконно отримати доступ до особистих даних користувачів. Наприклад, вони створили додаток Winamp Gold, яке нібито є покращеною версією звичайного застосування, і дає кілька переваг користувачам. Однак, після скачування, пристрій завантажується шкідливий код.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що в нових iPad Pro 2018 року знову знайшли величезний недолік. Тепер компанія не викрутиться.Повідомляється, що після того, як на екран пристрою наклеїти захисну плівку, чутливість дисплея помітно падає, роблячи роботу з планшетом просто неможливим. Це вплине на продажі планшетів, адже вартість девайса близько 40 тисяч гривень.

Знай.uа писав, що Android Q отримає темний режим інтерфейсу. Нарешті, компанія почула прохання користувачів. Виходу цієї нової функції варто очікувати вже в травні 2019 року.