На торішній виставці IFA 2018 компанія Acer показала трансформований ігровий ноутбук Predator Triton 900. Однак, крім зовнішнього вигляду, компанія практично нічого не розповіла про це девайсі. Тепер же цей апарат з'явиться на прилавках, і користувачі мережі дізналися його характеристики.

Використана система кріплення дисплея дозволяє використовувати Acer Predator Triton 900 в якості традиційного ноутбука, дисплея і навіть планшета (якщо комусь буде зручно тримати в руках 17-дюймовий планшет масою в кілька кілограм). Що стосується екрану, то тут застосовується 17-дюймова IPS-панель з роздільною здатністю 4K, підтримкою сенсорного введення і технології NVIDIA G-Sync. Так, екран є величезним, як для звичайних ноутбуків, діагональ яких зазвичай не перевищує 15.6 дюймів.

Конфігурація Acer Predator Triton 900 – цілком на належному рівні для ігрового ноутбука. Користувачам пропонуються продуктивні процесори аж до 6-ядерного чіпа Intel Core i7 8-го покоління, до 32 ГБ оперативної пам'яті DDR4, твердотільні накопичувачі NVMe PCIe і дискретна відеокарта аж до новітньої NVIDIA GeForce RTX 2080. Звичайно ж, за всю цю міць доведеться заплатити.

Популярні новини зараз
Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним" За це вас можуть оштрафувати навіть у власній квартирі: комусь з українців потрібно готувати до 100 тисяч гривень ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить
Показати ще

Ігровий ноутбук Acer Predator Triton 900 надійде в продаж у березні цього року. Його рекомендована роздрібна ціна починається з позначки $3999. Такий девайс захоче абсолютно кожен геймер.

Нагадаємо, що мільйони користувачів месенджера WhatsApp в небезпеці. Повідомляється, що хакери придумали нову хитрість, щоб незаконно отримати доступ до особистих даних користувачів. Наприклад, вони створили додаток Winamp Gold, яке нібито є покращеною версією звичайного застосування, і дає кілька переваг користувачам. Однак, після скачування, пристрій завантажується шкідливий код.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що в нових iPad Pro 2018 року знову знайшли величезний недолік. Тепер компанія не викрутиться.Повідомляється, що після того, як на екран пристрою наклеїти захисну плівку, чутливість дисплея помітно падає, роблячи роботу з планшетом просто неможливим. Це вплине на продажі планшетів, адже вартість девайса близько 40 тисяч гривень.

Знай.uа писав, що Android Q отримає темний режим інтерфейсу. Нарешті, компанія почула прохання користувачів. Виходу цієї нової функції варто очікувати вже в травні 2019 року.