Емулятор ігрової приставки RPCS3 успішно розвивається і кожен місяць він здатний запускати всі більше видеоігр. YouTube-канал ZEROx показав запис ігрового процесу гри Red Dead Redemption 2010 року, яка працює на комп'ютері з прийнятною швидкістю 20-30 кадрів на секунду. Це величезний крок для геймерів, адже такі ексклюзивні гри Red Dead Redemption були недоступні для завзятих ПК геймерів, адже вони були створені тільки для ігрових консолей.

Правда, для запуску гри буде потрібно дуже потужний комп'ютер. ZEROx використовував для емуляції ігровий комп'ютер з процесором Intel Соге i9 9900K (19 500 грн). При цьому гра хоч запускається з відносно стабільним FPS, все одно в Red Dead Redemption на ПК спостерігаються окремі графічні артефакти і деякі помилки. Однак, той факт, що консольні ігри можуть працювати на ПК - це чудова новина, і умільцям і різних модерам потрібно всього лише змінити кілька рядків в коді, щоб гра була стабільною, а переходу між консоллю більше не було.

У будь-якому випадку, на поточний момент емуляція Red Dead Redemption – єдиний спосіб оцінити шедевр ігрової індустрії від Rockstar Games про Дикому Заході на комп'ютері, оскільки офіційне перевидання на ПК не планується, а пограти в це твір мистецтва повинен кожен поважаючий себе геймер.

Популярні новини зараз
Чи варто зберігати заощадження у доларах: експерти пояснили, чого чекати від курсу Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще

Нагадаємо, що мільйони користувачів месенджера WhatsApp в небезпеці. Повідомляється, що хакери придумали нову хитрість, щоб незаконно отримати доступ до особистих даних користувачів. Наприклад, вони створили додаток Winamp Gold, яке нібито є покращеною версією звичайного застосування, і дає кілька переваг користувачам. Однак, після скачування, пристрій завантажується шкідливий код.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що в нових iPad Pro 2018 року знову знайшли величезний недолік. Тепер компанія не викрутиться.Повідомляється, що після того, як на екран пристрою наклеїти захисну плівку, чутливість дисплея помітно падає, роблячи роботу з планшетом просто неможливим. Це вплине на продажі планшетів, адже вартість девайса близько 40 тисяч гривень.

Знай.uа писав, що Android Q отримає темний режим інтерфейсу. Нарешті, компанія почула прохання користувачів. Виходу цієї нової функції варто очікувати вже в травні 2019 року.