Музичний сервіс Apple Music доступний тільки в плеєрі iTunes, який можна запустити тільки на ПК і в додатках для Android і iOS. Apple не планує випуск веб-версії, але можливість користуватися цією службою через браузер є, і він досить простий. Завдяки деяким легким дій, можна відтворювати свої улюблені збірки прямо з десктопного пристрою, а не тільки з мобільника.

Для цього необхідно скористатися сайтом PlayAppleMusic від сторонніх розробників. Для роботи необхідно ввести свій AppleID з паролем, тому необхідно попередньо зважити всі можливі ризики безпеки. Але якщо ви меломан, вас це не зупинить. Сам введення пароля і синхронізація досить проста, і всі зайві рухи виконуються автоматично, вам потрібно лише включати свою улюблену музику.

Веб-версія Apple Music підтримує всі основні функції і можливості Apple Music: плейлисти, персональні рекомендації, бібліотеку улюблених композицій і пошук по сервісу. У PlayAppleMusic є кілька обмежень: наприклад, немає можливості додати бажаний трек, налаштувати порядок відтворення плейлиста і включити “Радіо”. Розробник обіцяє усунути ці проблеми, але і того функціоналу, що вже доступний більш ніж достатньо.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Нагадаємо, що мільйони користувачів месенджера WhatsApp в небезпеці. Повідомляється, що хакери придумали нову хитрість, щоб незаконно отримати доступ до особистих даних користувачів. Наприклад, вони створили додаток Winamp Gold, яке нібито є покращеною версією звичайного застосування, і дає кілька переваг користувачам. Однак, після скачування, пристрій завантажується шкідливий код.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що в нових iPad Pro 2018 року знову знайшли величезний недолік. Тепер компанія не викрутиться.Повідомляється, що після того, як на екран пристрою наклеїти захисну плівку, чутливість дисплея помітно падає, роблячи роботу з планшетом просто неможливим. Це вплине на продажі планшетів, адже вартість девайса близько 40 тисяч гривень.

Знай.uа писав, що Android Q отримає темний режим інтерфейсу. Нарешті, компанія почула прохання користувачів. Виходу цієї нової функції варто очікувати вже в травні 2019 року.