Американська корпорація Apple на сайті підтримки пояснила, чому корпусу деяких iPad Pro можуть бути погнутими. Також компанія пояснила, що це нормально. Звичайно ж, змінювати пристрою безкоштовно компанія не буде, оскільки не бачить в цьому жодних проблем. Нагадаємо, що це пристрої продаються за ціною близько 45 тисяч гривень.

У компанії підкреслили, що така деформація зустрічається тільки на планшетах з LTE-модулем. У процесі їх складання відбувається невеликий тиск на корпус в певних точках, у зв'язку з чим він трохи гнеться, адже досить тонкий корпус, що і зіграло злий жарт з компанією.

На краях корпусу розміщуються розподільники, які дозволяють використовувати елементи корпусу в якості антен. Ці елементи кріпляться методом спільного лиття. З-за цього корпус може виявитися погнутим, причому погнутий він часто прямо з заводу, так що в коробці пристрої вже трохи зіпсовані.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Але відхилення площинності допускається не більш ніж на 400 мікрон по довжині корпусу з будь-якої сторони – насправді це менше, ніж товщина чотирьох аркушів паперу. Нагадаємо, що цей вигин можна помітити неозброєним поглядом.

Нагадаємо, що мільйони користувачів месенджера WhatsApp в небезпеці. Повідомляється, що хакери придумали нову хитрість, щоб незаконно отримати доступ до особистих даних користувачів. Наприклад, вони створили додаток Winamp Gold, яке нібито є покращеною версією звичайного застосування, і дає кілька переваг користувачам. Однак, після скачування, пристрій завантажується шкідливий код.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що в нових iPad Pro 2018 року знову знайшли величезний недолік. Тепер компанія не викрутиться.Повідомляється, що після того, як на екран пристрою наклеїти захисну плівку, чутливість дисплея помітно падає, роблячи роботу з планшетом просто неможливим. Це вплине на продажі планшетів, адже вартість девайса близько 40 тисяч гривень.

Знай.uа писав, що Android Q отримає темний режим інтерфейсу. Нарешті, компанія почула прохання користувачів. Виходу цієї нової функції варто очікувати вже в травні 2019 року.