Сьогодні, компанія Valve повідомила про те, що тепер вона масово блокує акаунти користувачів Steam, а робити це доводиться із-за того, що гра Counter-Strike: Global Offensive стала безкоштовною. І хоча раніше геймери любили чити, компанія легко забанила нечесних гравців. Більшість з них стримував той факт, що гра платна, та ніхто не хотів втратити свої гроші. Однак, з грудня гра стала абсолютно безкоштовною, що спровокувало появу нової хвилі гравців, які вже не бояться блокування власного облікового запису.

Лише за останній місяць вічне блокування наклали на більш ніж 600 тисяч облікових записів. Якщо раптом геймер використовує чіти в Counter-Strike: Global Offensive, або ж у якийсь інший відеогрі, він отримує блокування облікового запису, до якого прив'язані всі ігри. Відновити виходить украй рідко. Використовувати чіти дозволено тільки в режимі сингл плеєра, але навіть у ньому можна використовувати лише деякі. Ніколи до цього раніше Valve не блокувати так багато акаунтів за такий короткий проміжок часу.

Нагадаємо, що в 2017 році корпорація Apple показала світові нову систему захисту смартфонів. Вона здатна розпізнавати обличчя, і розблокувати систему, якщо перед смартфоном власник. Як виявилося, хакер зумів обійти захист, і навіть показати цю хитрість на хакерському заході. Однак, в останній момент передумав. Мабуть, яблучна корпорація все ж таки переконала його розкривати секрет компанії.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Бандитський Львів: хто такий Богдан Копитко, авто якого підірвали і розстріляли невідомі Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що яблучна корпорація Apple розповіла, чому нові iPad Pro за 40 тисяч гривень є погнутими. Нагадаємо, що компанія не визнала це помилкою, і ніхто повертати гроші за це не буде. Як виявилося, компанія повідомила, що це норма, і наявність вигнутого корпусу зустрічається тільки у LTE-версії, так як при установці додаткових чіпів відбувається вигин.

Знай.uа писав, що корейська корпорація Samsung запатентувала смартфон, який можна розділити надвоє. І це не гнучкий смартфон, як можна було подумати. Обидва екрану розділяються, і вони можуть функціонувати окремо.