Компанія Xiaomi представила нові навушники. Bluetooth Headset Air, на відміну від AirPods від Apple, мають тип конструкції “затички”, завдяки якому вони краще триматися у вухах, а також відсікає шуми із зовнішнього світу. Однак, для деяких це може бути недоліком. Більшість людей воліють вкладиші, які дозволяють відчувати зовнішнє оточення.

У кожному з двох навушників є спеціальний IX-датчик, який спрацьовує, коли вони знаходяться у вусі. За рахунок цього реалізована підтримка функції автоматичного відтворення музики. Таким чином, якщо зняти навушники, музика покладена на паузу автоматично. Однак, новинка в деякому сенсі навіть перевершила культові навушники від яблучної корпорації. Повідомляється, що разом з кейсом, навушники здатні працювати близько 10 годин, що досить багато навіть за сьогоднішніми мірками.

Для підключення навушників до смартфону, планшета, смарт-годинах і будь-яких інших електронних пристроїв використовується протокол Bluetooth 4.2 LE, а сумісні вони з операційними системами Android, iOS, Linux, Windows і macOS. До речі, за новинку доведеться заплатити всього 60 доларів, на відміну від 200 доларів за AirPods від Apple. Старт продажів запланований на 11 січня 2019 року, так що чекати залишилося недовго.

Популярні новини зараз
Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним" Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

Нагадаємо, що в 2017 році корпорація Apple показала світові нову систему захисту смартфонів. Вона здатна розпізнавати обличчя, і розблокувати систему, якщо перед смартфоном власник. Як виявилося, хакер зумів обійти захист, і навіть показати цю хитрість на хакерському заході. Однак, в останній момент передумав. Мабуть, яблучна корпорація все ж таки переконала його розкривати секрет компанії.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що яблучна корпорація Apple розповіла, чому нові iPad Pro за 40 тисяч гривень є погнутими. Нагадаємо, що компанія не визнала це помилкою, і ніхто повертати гроші за це не буде. Як виявилося, компанія повідомила, що це норма, і наявність вигнутого корпусу зустрічається тільки у LTE-версії, так як при установці додаткових чіпів відбувається вигин.

Знай.uа писав, що корейська корпорація Samsung запатентувала смартфон, який можна розділити надвоє. І це не гнучкий смартфон, як можна було подумати. Обидва екрану розділяються, і вони можуть функціонувати окремо.