Windows поставляються з вбудованої обліковим записом адміністратора, яка за замовчуванням відключена. Відповідно, недосвідчені користувачі Windiws просто не розуміють, чому вони не можуть встановити ту чи іншу програму на свій комп'ютер.

Як виявилося, останнє оновлення деактивує права адміністратора, якщо обліковий запис була включена раніше. Це відбувається при установці Windows update 10 October 2018 Update на більш ранню квітневу версію ОС. Це трапляється в процесі оновлення. Дивним є те, що компанія визнала цю помилку, і пообіцяла її виправити.

В Microsoft заявили, що випустять виправлення в кінці січня. У компанії рекомендують користувачам мати більше однієї діючої облікової записи з адміністративними правами.

Судячи з усього Microsoft остаточно закинула операційку, а користувачам довелося змиритися з численними багами і помилками.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що в 2017 році корпорація Apple показала світові нову систему захисту смартфонів. Вона здатна розпізнавати обличчя, і розблокувати систему, якщо перед смартфоном власник. Як виявилося, хакер зумів обійти захист, і навіть показати цю хитрість на хакерському заході. Однак, в останній момент передумав. Мабуть, яблучна корпорація все ж таки переконала його розкривати секрет компанії.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що яблучна корпорація Apple розповіла, чому нові iPad Pro за 40 тисяч гривень є погнутими. Нагадаємо, що компанія не визнала це помилкою, і ніхто повертати гроші за це не буде. Як виявилося, компанія повідомила, що це норма, і наявність вигнутого корпусу зустрічається тільки у LTE-версії, так як при установці додаткових чіпів відбувається вигин.

Знай.uа писав, що корейська корпорація Samsung запатентувала смартфон, який можна розділити надвоє. І це не гнучкий смартфон, як можна було подумати. Обидва екрану розділяються, і вони можуть функціонувати окремо.