Відомий інсайдер Ice Universe заявив, що Vivo працює над смартфоном під кодовою назвою Waterdrop, і заявив, що новинка отримає дизайн, якого ніколи не було на жодному іншому смартфоні. Компанія і без цієї заяви славилася незвичайними смартфонами, зовнішній вигляд яких виділяв їх серед топових девайсів. Після цих слів страшно уявити, яким буде девайс на момент виходу.

Він також поділився витоком зображення, яке демонструє кут нового смартфона, повідомляє GizmoChina. Однак, на фото практично нічого не видно, і дивуватися тут нічому.

За словами Ice Universe, телефон "виходить за рамки здорового глузду", причому це стосується в першу чергу дизайну. Здається, нас чекає повністю скляний апарат з дуже округленими торцями і матовою спинкою. До того ж, не виключено, що девайс отримає цілих 2 екрану - по обидві грані смартфона.

загалом, нам залишається тільки чекати повідомлень від китайських інсайдерів, які активно стежать за компанією.

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Нагадаємо, що хакери винайшли нову систему злому для гаджетів від Apple. Повідомляється, що зловмисники тепер можуть дзвонити власникам iPhone від імені служби підтримки, номер якої у них записаний в книжці. За допомогою простого обману вони можуть отримати особисті дані користувачів. І хоча яблучна корпорація поки не знайшла спосіб, як усунути цю прогалину у захисті, але варто все попередити, що Apple ніколи не зажадає особисті дані користувачів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що корпорація Apple вирішила скоротити виробництво смартфонів ще на 10 відсотків. Повідомляється, що продажі смартфонів компанії падають, на відміну від їх ціни, яка залишається незмінною. Судячи з усього, заборони на продажі смартфонів у Китаї та німеччині вплинули на загальний капітал компанії.

Знай.uа писав, що в мережі показали рендери нового iPhone XI, який може отримати незвичайну камеру. З особливостей варто відзначити розташування об'єктивів основної камери у формі квадрата, а також деякі інші зміни.