Ілон Маск показав готову ракету Starship. Її масштаби просто вражають — варто лише порівняти її з стоячим неподалік космонавтом. Пару днів тому фотограф зробив знімки процесу того, як ракету збирали.

Як підкреслює Ілон Маск, представлена на фото ракета – прототип для суборбітальних тестових польотів. За його словами, орбітальна версія, яка буде представлена в червні, набагато довше: у ній буде вигнута секція "носа", а також більш товста і щільна обшивка – зовні корпус буде таким же згладженим, як і на рендерах.

Нагадаємо, Ілон Маск заклав перший камінь заводу Tesla в Шанхаї: Америка вже вичерпала себе

Американська компанія Tesla почне будівництво заводу з виробництва автомобілів в Китаї. Завод буде розташований в Шанхаї.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Про це повідомив засновник компанії Ілон Маск на своїй офіційній сторінці в Twiitter.

"З нетерпінням чекаю запуску будівництва заводу Gigafactory в Шанхаї сьогодні!", − повідомив Маск.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Автомобіль Tesla знищив улюбленого робота Путіна: відео

В Лас-Вегасі автопілот Tesla Model S збив і зламав автономного російського робота Promobot, який повинен був брати участь у міжнародній виставці споживчої електроніки CES 2019. Судячи з усього, він не дожив до виставки. Випадковість, або ж злий жарт Маска - невідомо.

В мережі вже звикли жартувати над автопілотами Tesla. Система автономного управління електрокаром дає збій після чергового оновлення програмного забезпечення, то взагалі призводить до серйозних ДТП, у зв'язку з чим Tesla втрачає величезні гроші через падіння вартості акцій.

Також Знай.ua" писав про те, що Перший турист SpaceX встановив світовий рекорд у Twitter

Японська миллиардер Юсаку Маэдзава пообіцяв роздати 100 випадково вибраних ретвитерам більше $900 тис. Таким чином, мільярдер захотів побити світовий рекорд по репостам у великій соцмережі Twitter. Судячи з усього, йому це вдалося. Повідомлення в Twitter від японського мільярдера Юсаку Маэдзавы ретвитнуло рекордна кількість людей за весь час існування соціальної мережі, повідомляє CNBC. Таким чином, японець увійде в історію Twitter.