Смартфон Xiaomi Redmi 6 тепер продають за копійки, так як його можна придбати за 3 500 гривень. Для порівняння, на старті продажів в Україні за цей телефон просили близько 6 000 гривень. До речі, на вибір є кілька цікавих кольорів, що тільки в плюс покупцеві.

Мобільний пристрій в особі Xiaomi Redmi 6 доступний для покупки за сильно зниженою ціною у понад трьох десятках магазинів на території України. До речі, що стосується характеристик, девайс оснастили 5,45-дюймовим IPS-дисплеєм з роздільною здатністю 1440 720 пікселів (HD +), а також восьмиядерним процесором MediaTek Helio P22 з тактовою частотою 2,0 ГГц, який доповнено графікою PowerVR GE8320. Досить непогані характеристики, враховуючи, що ціна смартфона знизилася практично вдвічі.

Що стосується решти начинки, тут ще краще: смартфон має 3 ГБ оперативної та 32 ГБ постійної пам'яті, окремим слотом для карт пам'яті microSD об'ємом до 256 ГБ. До речі, акумулятор теж досить об'ємний - 3000 мАч. Це не рекорд, але заряду вистачить на весь день.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Нагадаємо, що Xiaomi представить перший смартфон з підтримкою 5G вже 24 січня. Повідомляється, що це буде Xiaomi Mi Mix 3, який оснащений топовим чіпсетом з підтримкою мережі нового покоління. Однак, для українців смартфон абсолютно марний, адже 5G у нас не підтримується, а переплачувати за функцію, якої не можна користуватися, як мінімум нерозумно. Крім нової мережі, девайс отримає непогану камеру, а також об'ємний акумулятор. Про ціну поки нічого не відомо.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що новий вірус захопив мережу, і тепер заражає комп'ютери, що працюють на Windows. До того ж, це не просто вимагач, але і шифрування особистих даних на ПК. Навіть якщо відновити операційну систему, дані користувача без допомоги хакера не розшифрувати.

Знай.uа писав, що компанія Xiaomi відмовиться від виробництва бюджетних смартфонів. Тепер же, цими новинка займеться інша компанія - Redmi, яка не буде випускати смартфони дорожче 350 доларів.