В Південній Кореї сфотографували співробітника Samsung, який користується ще не представленим смартфоном Samsung Galaxy S10 + з незвичайним дисплеєм. Сумнівів немає, що це саме девайс від корейського гіганта. Цілком можливо, що це тестувальник смартфона.

На знімку можна помітити подвійну камеру в екрані і вигнуті краю гаджета, повідомляє 91mobiles з посиланням на Reddit. Судячи з фото, всі передбачення інсайдерів збулися - це підтверджує на фото гнучкий екран, а також подвійний виріз під камеру, яку розмістили на лицьовій панелі.

Незвичайний гаджет помітили в автобусі кампусу Сувонского університету в Південній Кореї. Пристрій знаходиться в захисному чохлі і якість зображення не дозволяє зробити чіткі висновки про автентичність фото.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 20-26 травня для всіх знаків Зодіаку: конфлікт Водоліїв, маскування Терезів та шанс Близнят Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо
Показати ще

Проте, саме овальний виріз в правій стороні дисплея під подвійну фронтальну камеру дозволяє стверджувати, що перед нами саме Galaxy S10 +. До речі, чекати залишилося недовго - 20 лютого офіційно смартфон покажуть світу, причому в трьох різних модифікаціях, серед яких є і “бюджетна”.

Нагадаємо, що Xiaomi представить перший смартфон з підтримкою 5G вже 24 січня. Повідомляється, що це буде Xiaomi Mi Mix 3, який оснащений топовим чіпсетом з підтримкою мережі нового покоління. Однак, для українців смартфон абсолютно марний, адже 5G у нас не підтримується, а переплачувати за функцію, якої не можна користуватися, як мінімум нерозумно. Крім нової мережі, девайс отримає непогану камеру, а також об'ємний акумулятор. Про ціну поки нічого не відомо.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що новий вірус захопив мережу, і тепер заражає комп'ютери, що працюють на Windows. До того ж, це не просто вимагач, але і шифрування особистих даних на ПК. Навіть якщо відновити операційну систему, дані користувача без допомоги хакера не розшифрувати.

Знай.uа писав, що компанія Xiaomi відмовиться від виробництва бюджетних смартфонів. Тепер же, цими новинка займеться інша компанія - Redmi, яка не буде випускати смартфони дорожче 350 доларів.