Ось вже багато років користувачам смартфонів і планшетів на базі операційної системи Android доступний магазин додатків Google Play, що дозволяє завантажувати програми, ігри, фільми, книги, музику, а також інший контент. 18 січня 2019 року пошуковик нарешті додав велике оновлення в цей сервіс, який повністю змінить уявлення власників Android-смартфонів про магазині. Однак, оновлення поки доступна обмеженому колу осіб, але це незабаром зміниться.

Співробітники американської корпорації вирішили зайнятися поліпшенням інтерфейсу магазину Google Play. Тепер на головній сторінці відображаються гри, а слідом йдуть програми, фільми, серіали, книги, аудіокниги та музика. Простіше кажучи, інтерфейс змінили таким чином, щоб було простіше пересуватися між різними розділами. Це спростить пошук потрібного товару, а також дозволить користувачам заощадити купу часу.

Втім, на цьому нововведення звичайно ж, не обмежаться. Так, зокрема, вже зовсім скоро домашній екран стане значно більш інформативним, ніж раніше. Таким чином, компанія хоче зробити магазин більш привабливим.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, що Xiaomi представить перший смартфон з підтримкою 5G вже 24 січня. Повідомляється, що це буде Xiaomi Mi Mix 3, який оснащений топовим чіпсетом з підтримкою мережі нового покоління. Однак, для українців смартфон абсолютно марний, адже 5G у нас не підтримується, а переплачувати за функцію, якої не можна користуватися, як мінімум нерозумно. Крім нової мережі, девайс отримає непогану камеру, а також об'ємний акумулятор. Про ціну поки нічого не відомо.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що новий вірус захопив мережу, і тепер заражає комп'ютери, що працюють на Windows. До того ж, це не просто вимагач, але і шифрування особистих даних на ПК. Навіть якщо відновити операційну систему, дані користувача без допомоги хакера не розшифрувати.

Знай.uа писав, що компанія Xiaomi відмовиться від виробництва бюджетних смартфонів. Тепер же, цими новинка займеться інша компанія - Redmi, яка не буде випускати смартфони дорожче 350 доларів.