Нещодавно в продаж надійшов смартфон Redmi Note 7, який отримав привабливий дизайн і гідні характеристики для своєї цінової категорії. Саме своєю ціною і топової камерою і підкорив серця мільйонів фанатів.

Головною особливістю пристрою є здвоєне камера, головний модуль якою оснащений 48-мегапіксельним датчиком зображення Samsung GM1. Представники Xiaomi сьогодні додали, що найближчим часом камера смартфона стане знімати ще краще в умовах недостатнього освітлення.

З-за того, що оновлення для смартфона поки ще не готове, режиму нічної зйомки поки ще не знайти. Таким чином, смартфон стає абсолютно марним, коли настає ніч.

Один з користувачів Weibo залишив на сторінці MIUI коментар з приводу того, що його смартфон Xiaomi Mi Mix 2s став знімати вночі набагато краще після виходу оновлення.

Популярні новини зараз
Київстар відреагував на безмежні питання щодо підвищення тарифів: "Довго утримувався від цього..." ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Офіційний представник Xiaomi заявив, що у нього в руках вже є Redmi Note 7 з новою прошивкою, поки недоступною рядовим користувачам. Він зазначив, що режим в даний момент тестується, а оновлення для Redmi Note 7 буде випущена в найближчим часом. Подивимося, чи буде оновлення вдалим, або ж смартфон спіткає та ж доля, що і флагмани від Samsung, які після оновлення почали працювати тільки гірше.

Нагадаємо, що Xiaomi представить перший смартфон з підтримкою 5G вже 24 січня. Повідомляється, що це буде Xiaomi Mi Mix 3, який оснащений топовим чіпсетом з підтримкою мережі нового покоління. Однак, для українців смартфон абсолютно марний, адже 5G у нас не підтримується, а переплачувати за функцію, якої не можна користуватися, як мінімум нерозумно. Крім нової мережі, девайс отримає непогану камеру, а також об'ємний акумулятор. Про ціну поки нічого не відомо.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що новий вірус захопив мережу, і тепер заражає комп'ютери, що працюють на Windows. До того ж, це не просто вимагач, але і шифрування особистих даних на ПК. Навіть якщо відновити операційну систему, дані користувача без допомоги хакера не розшифрувати.

Знай.uа писав, що компанія Xiaomi відмовиться від виробництва бюджетних смартфонів. Тепер же, цими новинка займеться інша компанія - Redmi, яка не буде випускати смартфони дорожче 350 доларів.