Аналітик Льюїс Уорд повідомив очікувану дату анонса ігрових консолей PlayStation 5 і Xbox. За словами експерта, робочі версії пристроїв вже готові до серійного виробництва, однак представлять новинки тільки в 2020 році. До того ж, виробники ігор ще не готові представити свої проекти, які будуть працювати але консолі нового покоління. Для них потрібна покращена графіка, а для графіки новий движок, який був би сумісний з попередніми версіями консолі.

Рішення випустити ігрову консоль лише через рік на Е3 пов'язано з тим, що виробникам треба заздалегідь забезпечити приставки достатньою кількістю ігрових релізів, так що відразу купувати нові версії не буде сенсу із-за мінімальної кількості доступних ігор.

Раніше інсайдери повідомляли, що робочі зразки PlayStation 5 вже надійшли в розпорядження багатьох центрових студій, які працюють над AAA-ексклюзивами. Також була опублікована інформація про різних ревізіях майбутніх консолей Xbox.

Зазначимо, зараз Sony і Microsoft термінів запуску приставок нового покоління не називають, але ближче до виходу ми дізнаємося нові подробиці.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Нагадаємо, що Xiaomi представить перший смартфон з підтримкою 5G вже 24 січня. Повідомляється, що це буде Xiaomi Mi Mix 3, який оснащений топовим чіпсетом з підтримкою мережі нового покоління. Однак, для українців смартфон абсолютно марний, адже 5G у нас не підтримується, а переплачувати за функцію, якої не можна користуватися, як мінімум нерозумно. Крім нової мережі, девайс отримає непогану камеру, а також об'ємний акумулятор. Про ціну поки нічого не відомо.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що новий вірус захопив мережу, і тепер заражає комп'ютери, що працюють на Windows. До того ж, це не просто вимагач, але і шифрування особистих даних на ПК. Навіть якщо відновити операційну систему, дані користувача без допомоги хакера не розшифрувати.

Знай.uа писав, що компанія Xiaomi відмовиться від виробництва бюджетних смартфонів. Тепер же, цими новинка займеться інша компанія - Redmi, яка не буде випускати смартфони дорожче 350 доларів.