У компанії Google зараз випробовують оновлений інтерфейс свого магазину додатків Google Play.

Зазначається, що компанія вибірково надсилає відповідне оновлення деяким користувачам пристроїв, котрі працюють під управлінням операційної системи Android. Про це інформує itechua.

"У новому дизайні (праворуч на зображенні) ігри перемістилися на головну сторінку, слідом йдуть вкладки додатків, фільмів і серіалів, книг і музики. У поточному стані (зліва на зображенні) на домашньому екрані відображаються ігри та Додатки разом, потім йдуть фільми, книги і музика", - йдеться у повідомленні.

Крім того, у оновленому інтерфейсі для ігор виділена окрема головна категорія. У компанії вважають такі зміни цілком логічними, враховуючи, що ігри принесли розробникам і видавцям 74% від 101 млрд доларів, які витратили користувачі торік на всі додатки.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"За задумом дизайнерів Google, новий дизайн дозволить гравцям швидше знаходити нові цікаві ігри. Очевидно, що і для тих, хто не грає, це дозволить швидше знаходити цікаві для них Додатки", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, як виявилося, великі компанії витрачають сотні тисяч доларів не тільки на розробку нових технологій, але й на безпеку своїх керівників. Видання WIRED разузнало конкретні цифри, які технологічні гіганти витратили в останні роки. Скажімо прямо, цифри вас шокують. Втім, це очевидно, адже безпека стратегічно важливих для компанії умів є чи не головною метою.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що новий вірус захопив мережу, і тепер заражає комп'ютери, що працюють на Windows. До того ж, це не просто вимагач, але і шифрування особистих даних на ПК. Навіть якщо відновити операційну систему, дані користувача без допомоги хакера не розшифрувати.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi відмовиться від виробництва бюджетних смартфонів. Тепер же, цими новинка займеться інша компанія - Redmi, яка не буде випускати смартфони дорожче 350 доларів.