На сьогоднішній день у світі не існує кращого флагманського смартфона, ніж модель Mi 8, запущена в продаж в минулому році.

Таку заяву зробив виконавчий директор Xiaomi Лей Цзюнь в соціальній мережі Weibo.

За словами Цзюня, даний флагман є найефективнішим з точки зору собівартості, витрат на його виробництво і складання, а також на транспортування. Завдяки сукупності усих особливостей, бренду вдалося встановити в мобільний пристрій передове технічне оснащення, але при цьому встановити на нього мінімальний цінник у всіх країнах.

Це значить, що якщо покупець хоче отримати найкращий смартфон за співвідношенням ціна / якість, він повинен придивитися саме до Xiaomi Mi 8, тому як за станом на кінець січня 2019 року на ринку просто немає більш цікавої пропозиції.

Популярні новини зараз
Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення "Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

У той же час, за словами високопоставленого співробітника, потенціал мобільного пристрою як і раніше реалізується, так як нещодавно спеціально для Xiaomi Mi 8 була випущена прошивка MIUI, в якій з’явилася можливість запису уповільненого більш ніж в 15 разів відео зі швидкістю 960 кадрів в секунду.

Крім того, віднедавна, флагман отримав здатність використовувати нічний режим, який був скопійований з моделі Google Pixel 3. Завдяки цьому власники смартфону можуть робити знімки в умовах сильної нестачі світла, причому такі, які буде не соромно показати друзям або навіть роздрукувати.

Один з керівників компанії пообіцяв, що в майбутньому Xiaomi продовжить дотримуватися принципу найкращої якості за мінімальною ціною, завдяки якій її продукція користується вкрай великою популярністю по всьому світу.

Нагадаємо, що 17 січня 2019 року, інсайдери виклали в мережу зображення майбутньої новинки, які дозволяють вже зараз поглянути на те, як буде виглядати новинка Xiaomi Mi 9.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що новий вірус захопив мережу, і тепер заражає комп'ютери, що працюють на Windows.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi відмовиться від виробництва бюджетних смартфонів.