Компанія Xiaomi розробила підекранний дактилоскопічний сканер, який працює на великій площі дисплея смартфона.

Вперше подібну технологію продемонструвала в своїх гаджетах китайська компанія Vivo, випускаючи досить недорогі смартфони, але при цьому напхані передовими технологіями.

Але, згідно з повідомленням співзасновника Xiaomi Лінь Біна, компанія працює над просунутим впровадженням цієї технології. Тепер же в смартфони 2019 року будуть запроваджені та нові системи захисту, а також сканер відбитків пальців. Більше не потрібно шукати пальцем на задній кришці дактилоскопічний сканер. Досить просто прикласти палець до екрану в потрібну область. Однак, збільшиться ціна пристроїв з новою функцією - невідомо.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Пост Лінь Біна включає в себе відео, яке демонструє прототип телефону з новим датчиком відбитків пальців, який має активну область 25 × 50 мм. Судячи з усього, трендом 2019 року серед смартфонів стане наявність сканера, який вмонтували під сам дисплей.

Нагадаємо, що раніше інсайдери назвали дату виходу ігрових консолей нового покоління. Не виключено, що це можуть бути останні консолі від таких гігантів, як Sony і Microsoft. У будь-якому випадку чекати залишилося недовго - вихід PlayStation 5 і Xbox 5 запланований аж на 2020 рік. Серед іншого, консолі отримають непогані характеристики.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що в мережі з'явилися нові подробиці про майбутнє iPhone 2019 року. Судячи з усього, він отримає практично всі тренди 2018 року. Відразу варто відзначити, що девайс отримає потрійну камеру. До того ж, розмір акумулятора помітно збільшиться, що тільки на руку активним користувачам смартфонів.

Знай.uа писав, що в мережі дізналися, скільки корпорації витрачають на охорону своїх начальників. Повідомляється, що на охорону Тіма Кука, глави Apple, витрачається близько 310 тисяч доларів в рік. Досить солідна сума, але не найбільша.