Компанія Google несподівано знизила ціни на свої смартфони Pixel. Варто відразу обумовити, що немає розуміння, чи буде знижка тимчасової або ж нові ціни залишаться надовго. Але якщо ви давно хотіли придбати смартфон від Google -зараз саме час, щоб вигідно придбати девайс.

У будь-якому разі, досить суттєва знижка: по 150 доларів для кожної моделі нового покоління. Тобто Pixel 3 тепер коштує 650 або 750 доларів (20700 – 24000 грн.) залежно від модифікації, а Pixel 3 XL – 750 або 850 доларів (24000 – 27100 грн.). Досить приємна новина, адже смартфони від Google на момент старту продажів були досить дорогими.

Додатково подешевшали і моделі минулого покоління. За базові версії Pixel 2 і Pixel 2 XL зараз просять 550 і 600 доларів відповідно (17500 – 19100 грн.). Враховуючи цей факт, можна припустити, що зниження ціни носить постійний характер, але не факт.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає
Показати ще

До речі, незабаром компанія представить понад бюджетні версії смартфонів Google Pixel 3, так що можна придбати бюджетний девайс ще дешевше.

У будь-якому разі, дуже відчутні знижки. Для порівняння, за нову ціну Pixel 3 компанія Apple пропонує лінійку iPhone 8 (молодша модель буде на 50 доларів дешевше, а старша — дорожче).

Нагадаємо, що раніше інсайдери назвали дату виходу ігрових консолей нового покоління. Не виключено, що це можуть бути останні консолі від таких гігантів, як Sony і Microsoft. У будь-якому випадку чекати залишилося недовго - вихід PlayStation 5 і Xbox 5 запланований аж на 2020 рік. Серед іншого, консолі отримають непогані характеристики.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що в мережі з'явилися нові подробиці про майбутнє iPhone 2019 року. Судячи з усього, він отримає практично всі тренди 2018 року. Відразу варто відзначити, що девайс отримає потрійну камеру. До того ж, розмір акумулятора помітно збільшиться, що тільки на руку активним користувачам смартфонів.

Знай.uа писав, що в мережі дізналися, скільки корпорації витрачають на охорону своїх начальників. Повідомляється, що на охорону Тіма Кука, глави Apple, витрачається близько 310 тисяч доларів в рік. Досить солідна сума, але не найбільша.