Компанія Xiaomi та її дочірні компанії чого тільки не придумають, щоб зробити ваш будинок розумним. Звичайно ж, на досягнутому компанії зупинятися не збираються, і на цей раз на краудфандингової платформі Youpin були представлені розумні штори-Aqara Smart Curtain Motor. Нове покоління розумних штор стало трішки краще, але ціна залишилася дуже приємною, так що новинку може придбати абсолютно кожен.

Штори мають вбудований акумулятор і не вимагають підключення до розетки через дріт. Більш того, ці нові розумні штори коштують дешевше за перше покоління, яке було представлено ще в 2017 році, що тільки мотивує придбати нову версію незвичайних штор.

Головна мета Aqara Smart Curtain Motor – дати людям можливість дистанційно відкривати і закривати штори за програми в смартфон або через спеціальний пульт дистанційного управління. Досить зручна річ, щоб прокидатися під променями сонця, причому відкривають штори без вашого втручання. Поки що, Aqara Smart Curtain Motor продаватися в Китаї через Youpin за ціною ¥549 або &≈; ₴ 2 270 (&≈; $80).

Популярні новини зараз
"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Нагадаємо, що раніше інсайдери назвали дату виходу ігрових консолей нового покоління. Не виключено, що це можуть бути останні консолі від таких гігантів, як Sony і Microsoft. У будь-якому випадку чекати залишилося недовго - вихід PlayStation 5 і Xbox 5 запланований аж на 2020 рік. Серед іншого, консолі отримають непогані характеристики.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що в мережі з'явилися нові подробиці про майбутнє iPhone 2019 року. Судячи з усього, він отримає практично всі тренди 2018 року. Відразу варто відзначити, що девайс отримає потрійну камеру. До того ж, розмір акумулятора помітно збільшиться, що тільки на руку активним користувачам смартфонів.

Знай.uа писав, що в мережі дізналися, скільки корпорації витрачають на охорону своїх начальників. Повідомляється, що на охорону Тіма Кука, глави Apple, витрачається близько 310 тисяч доларів в рік. Досить солідна сума, але не найбільша.