Китайська компанія Xiaomi планує випустити новий смартфон Mi X. У мережі з'явилися фото, як має виглядати гаджет і ймовірні технічні характеристики ще неанонсованого смартфона Xiaomi Mi X.

Про це повідомляє IGeeKphone.

Іесайдери стверджують, що пристрій буде абсолютно безрмковим та отримає потрійну основну камеру. Xiaomi Mi X буде з AMOLED-екраном з невеликим вирізом у верхній частині. Розмір екрану складе 6,5 дюйми по діагоналі, а роздільна здатність – 3940 × 2890 точок (4К). Ця панель займе близько 98% площі предньої панелі.

Камера нового смарфона Xiaomi отримає передню камеру із 26-мегапіксельним сенсором. Також э інформація про потрійну основну камеру, яка об'єднає датчики на 48 Мп, 16 Мп та 12 Мп.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Xiaomi Mi X відзначиться й новим "залізом", зокрема планується новітній процесор Qualcomm Snapdragon 855. Його чіп містить вісім обчислювальних ядер Kryo 485 з тактовою частотою від 1,80 ГГц до 2,84 ГГц, графічний прискорювач Adreno 640 і 4G-модем Snapdragon X24 LTE.

Батарея також порадує користувачів. Смартфон отримає акумулятор, місткістю 4 100 міліампер годин. Швидше за все, смартфон отримає дактилоскопічний сканер, інтегрований безпосередньо в дисплей.

Поки йдеться про один варіант Xiaomi Mi X – з 6 ГБ оперативної пам'яті і флеш-накопичувачем місткістю 128 ГБ. Ціна такої версії складе 400 доларів (близько 11 200 гривень). Швидше за все, також будуть представлені модифікації з більшим об'ємом пам'яті.

Нагадаємо, що Xiaomi показала розумний годинник Amazfit Bip 2: характеристика, ціна.

Раніше "Знай.uа" повідомляв про те, що Xiaomi випустила смартфон, на який вистачить навіть пенсії українця.

Як писав портал "Знай.uа", американська компанія Apple зіткнулася з ситуацією низьких продажів смартфонів. Щоб змінити ситуацію, компанія вже знизила ціни на нові iPhone в декількох країнах. А також "купертіновці" повернули в продаж iPhone SE.