Компанія Realme, яка є підрозділом Oppo, що займається випуском недорогих цікавих смартфонів для молодої аудиторії користувачів. Так, це не Google Play з їх мільярдною аудиторією, але деякі переваги все ж таки є.

Компанія спочатку почала підкорювати ринок Індії, після чого вийшла на ринки Індонезії, Малайзії, Єгипту та інших країн світу. Деякий час тому Realme почала активно спілкуватися зі своєю аудиторією, задаючи питання, які стосуються особливостей нових смартфонів, а також інших нововведень. Судячи з усього, компанія дійсно цікавиться, чого хочуть користувачі Android-смартфонів.

Після того, як користувачі почали все частіше просити про те, щоб Realme представила на своїх пристроях окремий сервіс для завантаження додатків, компанія підтвердила, що ця функціональність вже знаходиться в розробці. Так, Realme готує чергову альтернативу магазину додатків Google Play, де буде представлений як поширений, так і ексклюзивний контент. Тепер у корпорації добра з'явився гідний конкурент. Можливо тепер компанія знизить вартість на додатки, і не буде брати 30 відсотків виручки у розробників, на те вже не раз скаржилися користувачі.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Багато компаній, які випускають смартфони, мають власні магазини додатків. Серед них Apple, Samsung, Huawei, а також вищезгадана Oppo.

Нагадаємо, що і хоча Google Pixel 3 все ще вважає потужним смартфоном, компанія незабаром знайде йому заміну, випустивши Google Pixel 4. Так, це точно станеться не раніше осені 2019 року, але вже перші знімки майбутнього смартфона з'явилися в мережі. З іншого, на знімках немає фронтальної камери. Можливо, її впровадили в дисплей, або ж зробили висувний механізм, як у смартфонів Huawei і Xiaomi.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Роскомнагляд знову наїхав на Facebook і Twitter. Повідомляється, що компанії тепер зобов'язані виплатити близько 5 тисяч рублів штрафу. Компанием простіше виплатити цей мізерний штраф, ніж розміщувати сервери на території Росії, щоб зберігати інформацію жителів країни на них.

Знай.uа писав, що корпорація Apple знову обманює користувачів. На цей раз, компанія випустила досить слабкі акумулятори для iPhone, однак ціна при цьому просто величезна. За ціну в 150 доларів, можна просто придбати бюджетний смартфон, а не просто чохол.