Компанія Apple випустила фінальну версію iOS 12.1.3. Офіційно представили оновлення 22 січня. Варто відразу зазначити, що воно не несе в собі якихось нововведень. Ця версія операційки випущена для виправлення помилок попередніх версій.

"Реліз оновлення відбувся тільки через чотири бета-версії, з урахуванням того, що нумерація збірників почалася з другою, а не першою, як це бувало зазвичай. Скачати апдейт вже зараз можуть власники всіх сумісних пристроїв як прямо з телефону, так і з допомогою iTunes для настільних платформ", - повідомляє видання. Тепер кожен бажаючий може поліпшити роботу iPhone, завантаживши актуальну версію операційки.

iOS 12.1.3 містить у собі виправлення помилки в СМС, пов'язаної з переглядом фотографій, також налагоджено надсилання зображень. Раніше в деяких випадках на знімках могли з'являтися смуги, що викликало масу невдоволення у власників таких дорогих смартфонів. У будь-якому випадку, тепер це можна виправити.

Крім цього, Apple вирішила проблему, яка призводила до нестабільної роботи системи Carplay - вона могла довільно відключатися від iPhone XS, XS Max і XR. Нарешті, компанія виправила помилку, за яку смарт-динамік HomePod автоматично починав перезавантаження, а також стабілізувала роботу голосового помічника Siri.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Нагадаємо, компанія Apple знову почала випускати легендарну версію iPhoneі продавати їх все за 250 доларів. Це самий дешевий iPhone на ринку. Звичайно ж, це iPhone SE. Варто зазначити, що він має досить непоганий начинкою, при цьому все це вмістилося в корпусі всіма улюбленого iPhone 5S, які користується популярністю і по сей день.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що ексклюзивна функція iPhone стала доступною і для Android-юзерів. Відзначається, що тепер і на Android є додаток, який дозволяє відстежувати час використання свого смартфона, додатків, і так далі. Це дозволить організовувати свій день краще.

Знай.uа писав, що смартфон Samsung Galaxy S10 неприємно здивував користувачів. Наголошується, що ціна за новинку буде сягати аж 50 тисяч гривень, що точно не сподобається користувачам. У будь-якому випадку, модифікацій буде кілька, і найдешевша з них буде на прилавках з цінником в 26 тисяч гривень, що теж чимало.