Сьогодні компанія Meizu представила по-справжньому інноваційний продукт – смартфон Meizu Zero. Ще до анонса він був названий першим у світі Android-смартфоном, позбавленим всяких отворів, і це виявилося чистою правдою. На диво, такий смартфон має не такий вже і футуристичний дизайн, яким його уявляли інсайдери.

В порівнянні із звичайними моделями, тут немає багатьох звичних елементів. Наприклад, сканера відбитків пальців, гучномовці та мікрофони. Однак, це було зроблено для того, щоб смартфон на сама справі не мав будь-яких отворів. Їх функції виконує дисплей AMOLED з діагоналлю 5,99 дюйма, створений із застосуванням технології mSound 2.0.

За словами віце-президента Meizu Technology Або Нана (Li Nan), перевага такого екрана полягає в тому, що його не треба прикладати до вуха саме гучномовцем. Більш того, апарат можна прикладати до вуха зворотною стороною – і при цьому абсолютно спокійно розмовляти, як при звичайному дзвінку. Досить незвичайний девайс, причому у всіх сенсах.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Як і очікувалося, отвори для зарядки за допомогою кабелю теж немає, і єдиний спосіб його зарядити - це бездротова зарядка.

Слот для карт пам'яті замінений на eSIM, для підключення навушників доведеться використовувати інтерфейс Bluetooth. Бічні клавіші замінені ємнісними сенсорними поверхнями, чутливими до сили натискання.

Основна камера новинки така ж, як і Meizu 16 – c датчиками Sony IMX 380 і IMX 350 роздільною здатністю 12 і 20 Мп відповідно. Дозвіл фронтальної камери становить 20 Мп.

Сам по собі девайс предтопового рівня. Що стосується начинки, у нього вмонтували предтоповый чіпсет Snapdragon 845, що дає йому 4 або 6 ГБ оперативної пам'яті. Про ціну поки рано говорити, але пристрій з'явиться на прилавках не раніше березня 2019 року.

Нагадаємо, компанія Apple знову почала випускати легендарну версію iPhoneі продавати їх все за 250 доларів. Це самий дешевий iPhone на ринку. Звичайно ж, це iPhone SE. Варто зазначити, що він має досить непоганий начинкою, при цьому все це вмістилося в корпусі всіма улюбленого iPhone 5S, які користується популярністю і по сей день.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що ексклюзивна функція iPhone стала доступною і для Android-юзерів. Відзначається, що тепер і на Android є додаток, який дозволяє відстежувати час використання свого смартфона, додатків, і так далі. Це дозволить організовувати свій день краще.

Знай.uа писав, що смартфон Samsung Galaxy S10 неприємно здивував користувачів. Наголошується, що ціна за новинку буде сягати аж 50 тисяч гривень, що точно не сподобається користувачам. У будь-якому випадку, модифікацій буде кілька, і найдешевша з них буде на прилавках з цінником в 26 тисяч гривень, що теж чимало.