Компанія Apple зможе відмовитися від рідкокристалічних дисплеїв в наступному році. Таким чином, модель iPhone XR 2019 не буде оснащена екраном OLED. Однак, це напевно позначиться на його ціні, що остаточно засмутить користувачів.

Раніше повідомлялося, що компанія зможе повністю перейти на екрани OLED в iPhone вже в цьому році, але японський постачальник зазначає, що продовжить виконувати замовлення Apple на рідкокристалічні дисплеї, так як компанія хотіла показати публіці бюджетний смартфон, ціна якого починалася від 750 доларів.

Зараз компанія Japan Display шукає інвестора, який дозволить їй протягом року перейти на виробництво екранів OLED. Однак, в цьому році компанія все ще буде поставляти Apple РК-екрани.

Як повідомлялося, iPhone XR 2019 збереже ЖК-дисплей, але отримає подвійну камеру і більш швидкий LTE. Так, 5G не буде в цьому році, і це тільки на руку українським користувачам, адже немає сенсу переплачувати за функцію, якої скористатися не вийти.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Нагадаємо, компанія Apple знову почала випускати легендарну версію iPhoneі продавати їх все за 250 доларів. Це самий дешевий iPhone на ринку. Звичайно ж, це iPhone SE. Варто зазначити, що він має досить непоганий начинкою, при цьому все це вмістилося в корпусі всіма улюбленого iPhone 5S, які користується популярністю і по сей день.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що ексклюзивна функція iPhone стала доступною і для Android-юзерів. Відзначається, що тепер і на Android є додаток, який дозволяє відстежувати час використання свого смартфона, додатків, і так далі. Це дозволить організовувати свій день краще.

Знай.uа писав, що смартфон Samsung Galaxy S10 неприємно здивував користувачів. Наголошується, що ціна за новинку буде сягати аж 50 тисяч гривень, що точно не сподобається користувачам. У будь-якому випадку, модифікацій буде кілька, і найдешевша з них буде на прилавках з цінником в 26 тисяч гривень, що теж чимало.