Засновник і глава Facebook Марк Цукерберг відкинув можливість продажу компанією даних користувачів соціальної мережі.

"Ми не продаємо дані користувачів, хоча ЗМІ часто повідомляють, що ми це робимо. Насправді, продаж інформації про користувачів суперечив би нашим діловим інтересам, оскільки це скоротило б унікальну цінність нашого сервісу для рекламодавців", - написав він у колонці The Wall Street Journal.

"У нас є потужний стимул захищати інформацію користувачів", - додав М.Цукерберг. Однак, вірити словами Цукерберга немає причин. Враховуючи, що за останні два роки були злиті дані 150 мільйонів користувачів, що цифри говорять про зовсім інше.

За його словами, компанія, поза всяких сумнівів, збирає деякі дані користувачів на основі їхніх позначок "подобається" для демонстрації їм релевантної реклами. "Але ця інформація має принципове значення для безпеки наших сервісів", - пише засновник Facebook.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Однак, це не скасує той факт, що Facebook дав доступ до даних сотні мільйонів користувачів сторонньої компанії, яка вплинула на вибори президента США в 2016 році.

Нагадаємо, що топовий чіпсет Snapdragon 855 порівняли з хвалебним A12 Bionicle від Apple, який встановлюється на iPhone. Варто зазначити, що це два найбільш потужних процесора на сьогоднішній день, а перший з них отримає навіть підтримку 5G, чого не можна сказати про смартфонах від яблучної корпорації. Судячи з результатів тесту, процесори працюють практично ідентично.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що китайська компанія Meizu представила перший у світі смартфон, який не має будь-яких отворів. Тепер же, смартфон не має навіть гнізда для зарядки, і його єдиний спосіб зарядити - це бездротова зарядка.

Знай.uа писав, що компанія Apple нарешті випустила фінальну збірку iOS 12. Однак, вона не володіє більш широким функціоналом. Маленьке оновлення спрямоване на виправлення існуючих помилок, серед яких некоректна робота CarPlay, і інших сервісів на нових iPhone 2018 року.