Найджел Стенфорд, музикант в жанрі електронної танцювальної музики, в 2009 році написав трек Cymaticsу 2014-му він випустив музичне відео. Однак, відео зацікавило не тільки фанатів творчості музиканта, але і технологічну компанію, яка просто скопіювала ідею Найджела.

Help! A company has copied my Cymatics video to sell 'Huawei MediaPad' tablets! Seen at Tesco Extra, UK. If you are...

Geplaatst door Nigel Stanford op Dinsdag 22 januari 2019

А останній рекламний ролик для MediaPad S3 Lite від Huawei є повною копією відео Cymatics, на думку Найджела. І навіть показав схожість на своєму акаунті в Facebook. Судячи по вирізці кадрів, кліпи дійсно дуже схожі, так що Huawei тепер не викрутиться.

Рекламу дуже швидко видалили, але автор встиг зробити колаж ключових кадрів. Компанію неодноразово звинувачували в копіюванні, але цей випадок може стати прецедентом, оскільки раніше бренд займався копіюванням тільки технологій всередині категорії. В Huawei відповіли, що знають про ситуацію і скоро поділяться новинами. Подивимося, що з цього вийде, адже репутацію компанія явно підмочила.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Нагадаємо, що топовий чіпсет Snapdragon 855 порівняли з хвалебним A12 Bionicle від Apple, який встановлюється на iPhone. Варто зазначити, що це два найбільш потужних процесора на сьогоднішній день, а перший з них отримає навіть підтримку 5G, чого не можна сказати про смартфонах від яблучної корпорації. Судячи з результатів тесту, процесори працюють практично ідентично.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що китайська компанія Meizu представила перший у світі смартфон, який не має будь-яких отворів. Тепер же, смартфон не має навіть гнізда для зарядки, і його єдиний спосіб зарядити - це бездротова зарядка.

Знай.uа писав, що компанія Apple нарешті випустила фінальну збірку iOS 12. Однак, вона не володіє більш широким функціоналом. Маленьке оновлення спрямоване на виправлення існуючих помилок, серед яких некоректна робота CarPlay, і інших сервісів на нових iPhone 2018 року.